Menu
Animatie & Entertainment

Acrobatiek Theater

Bij deze act worden fascinerende cascades gemaakt met het menselijk lichaam. Evenwicht, kracht, creativiteit en balans spelen bij deze artiesten een grote rol.

Er zijn in Nederland een groot aantal acrobaten die met hun performance stad en land afreizen. Deze acrobaten werken regelmatig in binnen- en buitenland. Zo kunt u kiezen voor het intieme oude variété maar desgewenst zijn er ook futuristische creaties mogelijk.

Wilt u uw productpresentatie op een bijzondere manier presenteren? Of gewoon genieten van een ouderwets stukje variété? Wij hebben een geschikte voorstelling voor u.

Oddlings is een voorstelling die zijn tijd ver voorruit is. Twee ruimtewezens die in een romantische omgeving samen de mooiste figuren maken.

Duo Marange, twee vrouwen en een 1 meter 50 hoge bol.
Twee vrouwen die elkaar aftasten in hun zoektocht naar een gezamenlijke balans. Soms zacht en speels, soms krachtig en uitdagend. Soms samen, soms alleen.
Vloeiende acrobatische figuren op en rondom deze verlichte bol zorgen voor een mooi visueel schouwspel.
.

Limousientje brengt een mix van ouderwets circusentertainment in een wervelende show van drie totaal op elkaar ingespeelde mensen. Het geheel wordt ondersteund door accordeonmuziek.

 

Offerteformulier