Menu
Muziek

Akoestische duo’s

Bon Vivant beschikt over diverse akoestische duo’s vanuit de hele wereld. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse Zuid- en Midden- Amerikaanse duo’s, puur Italiaans, virtuoos Frans, gezellig Hollands, gemoedelijk Vlaams, temperamentvol Spaans, veelzijdig Zigeuner, jazzy Amerikaans en Country. Voor elk wat wils.

De jongens van Stavast

Met een ruime schat aan ervaring en een repertoire dat staat als een huis, brengen deze heren gezelligheid alom. Peter en Leo werken al ruim 15 jaar samen en hebben alle soorten feesten bewandeld.
Hun repertoire strekt zich uit van de Nederlandse velden tot de Franse steden. Ze hebben klinkende Engelse pop en Amerikaanse evergreens.

Il Canzonierre Italiana

Het duo Il Canzoniere Italiano vertolkt een schat aan populaire liederen uit Napels en Rome, maar ook Siciliaanse Tarantella’s (dansliederen uit bijv. De Peetvader) of wat meer recente muziek uit de jaren ’50 en ’60. Liefhebbers komen aan hun trekken door de interpretatie van stukken uit films van Federico Fellini en muziek van Paolo Conté. Tevens ontbreekt het ook niet aan moderne toppers als Eros Ramazotti of Laura Pausini. Il Canzoniere Italiano brengt in al uw zakelijke en privé evenementen de bekendste akoestische Italiaanse sfeermuziek.

Klezmiloco

Klezmiloco is een veelzijdig duo, bestaande uit gitarist Coen en dwarsfluitiste Lidy. Dit duo brengt u een zeer breed repertoire bestaande uit volksmuziek, Klezmer, Zuid-Amerikaans, Frans, Nederlandse meezingers en licht klassiek. Naast dit veelzijdige repertoire brengen zij ook een programma met Oostenrijkse liedjes en prachtige Weense melodieën. Desgewenst kunnen zij in ‘Peter und Heidi’ outfit ten tonele verschijnen. Klezmiloco beschikt over verschillende kostuums. Middeleeuws, oosters, maar ook net pak.
Uiteraard wordt ook het theatrale aspect niet vergeten. Uit de knapzak worden diverse attributen gehaald om het geheel nog leuker te maken. Door hun brede repertoire en enorme flexibiliteit is dit duo op bijna elke gelegenheid in te zetten.

De Garderobo’s

Een stijlvolle accordeonist, een gitarist en een
zeer divers repertoire. Dit duo speelt een keur van verschillende stijlen: levensliederen, schuine zeemansmuziek en recht uit het leven gegrepen Jordaan liederen.
Naast dit enorme Nederlandse repertoire
brengen Peter en Frans ook Franse Chansons, Mexicaanse Polka’s, Walsen, Evergreens, Cajun,
Sirtaki en Blues.

Duo Penotti

Graag stellen wij u voor aan Duo Penotti. De twee bandleden Ron en Jos bezorgen u een onvergetelijke avond. Het sympathieke gitaar-accordeon duo heeft een warme klankkleur een flexibel repertoire. Als specialisten van Franse en Zuid-Amerikaanse sfeermuziek brengen zij onder meer Tango, Musette en Miloga.
Uw diner, receptie of presentatie wordt door dit tweetal volledig muzikaal aangekleed. In dit genre wordt Duo Penotti tot een van de beste gerekend!

De vrolijke Zwervers

Duo ‘de vrolijke Zwervers’ is een perfect koppel. Oscar op zijn accordeon en Frans op zijn bastuba. Zij brengen een breed repertoire dat direct aansluit op het Dickens thema, zowel kleding als muziek. Ze brengen oude kerstliedjes, Hollands werk en vooral humor.
Zoals velen misschien niet verwachten, is er heel veel mogelijk met bovengenoemd instrumentarium. Een goede basis met de lage klanken van de tuba en daardoorheen de vrolijke noten van de accordeon. Oscar en Frans schuwen tweestemmige zangpartijtjes ook niet! Deze twee zwervers zorgen voor ambiance!

Offerteformulier