Menu
Muziek

All round entertainers

Paul Richards

Paul Richards is een all round entertainer pur sang. Paul heeft een zeer breed repertoire, flexibele instelling en alles is piekfijn in orde. Zo beschikt hij over een zelfgebouwde digitale piano met het voorkomen van een vleugel.
Hij speelt werkelijk alles. Van achtergrondmuziek, easy listening, klassiek tot sfeervolle feestmuziek. Ook kunt u bij hem terecht voor Hollandse meezingers, al ligt daar niet de nadruk op.

Armando

Armando is een echte entertainer. Met zang, gitaar en een zelf ingespeelde orkestband biedt hij voor ieder wat wils. Zo speelt hij op uw feestavond diverse showblokken. Met een tropisch tintje, een top 40 blok, een Las Vegas blok, een Hollands blok, en ga zo maar door.
Armando ontvangt de gasten vaak met akoestisch gitaar, waarna hij overgaat op het versterkte gedeelte.
U kunt bij hem terecht voor een foxtrot, wals of Tango. Maar hoe verder de avond vordert, wordt het repertoire steeds swingender en hedendaagser!

Angelo

Nog zo’n topper! Angelo werkt al ruim 20 jaar in het professionele circuit. Naast keyboard en zang bespeelt hij ook gitaar en accordeon. Dit maakt hem zeer flexibel en makkelijk inzetbaar op elk evenement.
Zijn repertoire rijkt een groot gedeelte van de wereld. Naast Engels en Nederlands speelt Angelo ook avondvullend Italiaans. Eventuele uitstapjes naar Frankrijk, Spanje en Zuid-Amerika zijn goed mogelijk. Voor extra volume brengt Angelo één of twee van zijn broers mee.

Heeft u andere speciale wensen voor een all round entertainer? Bon Vivant vindt de geschikte persoon voor u!

Offerteformulier