Menu
Muziek

All Rounds Bands

Middels jarenlange ervaring kennen wij een groot aantal al-round bands.

Iedere gelegenheid is uniek en verdient daarom ook de juiste band. Wij tasten samen met u uw wensen en budget af en proberen de juiste band op de juiste plaats te zetten.

Wij hebben een aantal bands voor u geselecteerd die meegaand zijn, drie kwartier per uur optreden, een gedegen muziekopleiding hebben genoten en het niet te hoog in de bol hebben.

Gin Fuzz, een zesmanssterke band welke inmiddels meer dan 18 jaar ervaring heeft. Alle leden hebben een opleiding aan het conservatorium afgerond en hebben inmiddels stuk voor stuk een kleurrijk muzikaal verleden.
In de beginjaren bestond het repertoire voornamelijk uit easy listening. Maar tegenwoordig voert een optreden van Gin Fuzz u langs discoclassics, dansmuziek en hedendaagse hits.
Ook verschillende kledingsets en verrassende publieksinteractie zijn niet van de lucht.

Dan’s Sweetband, een 8 koppig toporkest afkomstig uit België. De muzikanten hebben jarenlang met bekende artiesten getoerd door binnen- en buitenland.
Ze spelen bekende popnummers, veel danceclassics en schuwen het ruigere werk niet. Desgewenst spelen ze rustige achtergrond en Jazzy-numers maar het liefst zetten ze uw feest op zijn kop.
U mag meerstemmige zangpartijen verwachten met de van Eddy en Tania. Deze zangers hebben een breed stembereik van Joe Cocker tot Tina Turner.
Dan’s Sweetband, een ‘very groovy’ en solide band.
U zult verbaasd zijn van de prijs- kwaliteit verhouding.

Ligna, Ligna is een semi-professionele muziekgroep die op allerlei soorten feesten speelt. Ze gebruiken akoestische instrumenten zodat elk nummer een ‘eigen geluid’ krijgt. Dit kunnen ze versterkt vanaf een podium maar ook akoestisch mobiel. Zo krijgt u een intieme sfeer.
Het repertoire is breed en gaat van hedendaagse hits, zoals ‘Rolling in the Deep’ en ‘Jij denkt’ tot Tropische latijns-Amerikaanse nummers.
Muziek en vriendschap brachten Ligna bij elkaar en dat vindt het publiek terug in de ongedwongen sfeer waarmee de band elk feest tot een hoogtepunt stuwt.
Op de foto is deze band volledig in Middeleeuwse kleding van Bon Vivant gestoken.

Sez U, is een spetterende showband die al jaren het middelpunt is van grote en kleine feesten. De 6 geschoolde musici brengen hun optreden met aanstekelijk enthousiasme. De hits die ten gehore worden gebracht komen zo dicht bij het origineel dat het lijkt alsof de originele artiest er staat! Het repertoire bestaat uit Nederlandstalig tot Rockmuziek en van House en dance tot soul. Entertainment ten top, Sez you brengt verschillende showblokken waarbij verkleedpartijen en sketches tot de orde van de dag horen. Sez U beschikt inmiddels over een grote garderobe, hierdoor kunnen ze gekleed gaan naar uw thema. U kunt Sez U eventueel uitbreiden met een 3- koppige blazerssectie.

Naast bovengenoemde bands hebben we nog tal van bekende en minder bekende all-round bands. Dus wilt u een compleet showorkest of liever een intieme gespecialiseerde band, wij regelen de juiste!

Offerteformulier