Menu
Animatiespelers en acteurs

Animatieduo Braniemakers

Remco en Peter werken inmiddels al een aantal jaren samen in het professionele circuit. Ze hebben een breed scala aan verschillende typetjes ontwikkeld. Hierbij is vooral geïnvesteerd in mooie kostuums, pruiken en goede schmink. Zo ontstaat een prachtig plaatje.

Peter en Remco kwamen elkaar tegen bij het grootste attractiepark van Nederland, waar ze beiden nog steeds werken als freelance acteur in diverse rollen. De heren hadden direct een klik, die nog steeds te merken is!

De acts die de heren van Braniemakers spelen, hebben ieder hun eigen identiteit en lijken totaal niet op acts van andere theatrale duo’s.

Ze hebben typetjes in de vorm van Jean-Pierre en Jean-Paul, de lakeien met een Franse slag. Of de altijd vriendelijke gastarbeiders Ali en Achmed. Je kunt ze ook tegenkomen als Piet en Coos de piccolo’s, die hun uiterste best doen om u binnen te laten.

Een erg lachwekkende act is natuurlijk de Chinese obels, Mistel Fou en Yong. Deze heren knikken overal ja op en gaan vervolgens verder met hun werkzaamheden. Misschien kiest u toch liever voor de professors Heinrich und Ewald, die na veel onderzoeken het juiste vaccin voor een gezellige avond hebben ontwikkeld.

We kunnen zo nog wel even verder gaan, maar ondertussen werken ze steeds weer aan nieuwe uitdagingen. Ze hebben verschillende kindervoorstellingen en werken elk jaar aan een nieuwe kinderboekenweekvoorstelling.

Tot slot hebben deze heren acts toegespitst op Kerst en Sinterklaas.

Offerteformulier