Menu
Animatiespelers en acteurs, Animatie & Entertainment

Animator Cees

Animator Cees is een zeer ervaren acteur.
Hij werkt inmiddels meer dan twintig jaar in het professionele circuit en heeft de meest uiteenlopende rollen gespeeld.

Een zeer in het oog springende act is Cees zijn typetje van de Hofnar: deze veelgevraagde Hofnar gaat op pad met zijn spuitzak, scheerkwast en diverse goocheltrucs. Hij heeft grappen en grollen in zijn tas en balanceert op het randje. Het publiek wordt vermaakt met een grote V. Maar deze nar heeft vooral een bijzonder goede presentatie en een zeer onderhoudende persoonlijkheid.

Deze artiest kan echter veel meer. Zo wordt hij regelmatig ingeschakeld voor productpresentaties, workshops, ceremoniële plechtigheden, bedrijfsfeesten of kinder-partijtjes!  Zo heeft Cees nog een heel skala aan prachtige typetjes: de ietwat nuffige Lakei ‘Eugene’, butler ‘Henry’, de rondborstige waard, charmeur Rico, de Sjacheraar en ga zo  maar even verder.

Daarnaast heeft hij een aantal leuke zeeanimaties ontwikkeld voor nautische evenementen. Kapitein van Speijk en de Love Boat hostess voorzien uw nautisch evenement van de nodige komische noten.

Hij gaat een welhaast verplichte deelname van het publiek niet uit de weg. Zijn jarenlange ervaring en natuurlijke overredingskracht zorgen ervoor dat daarbij iedere aarzeling verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Cees zorgt voor de extra jus op uw feest en kan als ceremoniemeester uw feest in goede banen leiden…..

Offerteformulier