Menu
Animatiespelers en acteurs

Animator Peter

Wij werken inmiddels met een aantal doorgewinterde mimespelers. Personages die non verbaal theater maken. Acteurs die afhankelijk van hun mimiek en kleding een hele zaal aan het lachen krijgen. Of juist door een gebaar die ene gevoelige snaar weten te raken.

Onze mimespelers hebben ieder hun karakteristieke eigenschappen en meest prachtige rollen. Waar natuurlijk veel aandacht besteed wordt aan grime en kostumering.

Zo komen er veel types uit de Commedia d’el arte sfeer. De personages die u misschien kent van het Venetiaans carnaval. Zo kunt u Arlechino de nar tegenkomen. Of wordt u verrast door de trommelaar, die stilzwijgend bij de entree staat totdat u voorbij loopt en er tromslag valt. Maar er is ook een ongeĆ«venaarde creatie van Charlie Chaplin of de Engelse bobbies. Of wat dacht u van een robot of levende planten?

Er zijn ook mimespelers die als duo werken. Deze heren zijn op elkaar ingespeeld en weten elke beweging van elkaar. Ze voelen elkaar feilloos aan en vullen elkaar waar nodig aan.

Tot slot worden er door de spelers ook workshops mime en theatrale vaardigheden gegeven.

Speciaal voor het Olympische jaar hebben we een aantal Engelse mime-acts in het zonnetje gezet.

Offerteformulier