Menu
Workshops

Baaldag Workshop Bedrijfstraining

Training, coaching en theater middels een exclusieve samenwerking met communicatietrainster/actrice en mimespeler heeft geleid tot het ontwikkelen van de BAALDAG.

Geef uw werknemers een BAALDAG cadeau!

De BAALDAG is een training over de kracht van NON-VERBALE en VERBALE communicatie, waarbij deelnemers leren zichzelf stevig neer te zetten.
Of het nu gaat om een presentatie, een sollicitatie, een vergadering of een netwerkgesprek; de eerste minuten van een (nieuw) contact zijn bepalend voor het verloop van een verdere kennismaking en/of (arbeids)relatie.

Een eerste indruk wordt niet alleen bepaald door iemand zijn fysieke uiterlijk, kleding en verzorging, maar zeker ook door houding, uitstraling en lichaamstaal. Een eerste indruk maak je maar één keer!

De BAALDAG is een training waarbij deelnemers op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in eigen verbale en non-verbale kwaliteiten

Een belangrijk onderdeel van de BAALDAG is de workshop non-verbale communicatie. Klassieke pantomimetechnieken worden ingezet om de boodschap die men wil communiceren tot in essentie te analyseren. Daarnaast worden er oefeningen gedaan waarbij deelnemers leren zich doelgericht te concentreren. Het belang van houding en de invloed daarvan op de stem wordt aan de hand van een aantal oefeningen duidelijk gedemonstreerd.

Alle ervaringen van de trainingsdag worden teruggebracht naar de kern en gekoppeld naar de praktijk. Zo wordt de BAALDAG een gereedschap om dagelijks mee te werken

Confronteer jezelf met het moeilijke zolang het nog gemakkelijk is en bereik het grote doel met een reeks kleine stappen – – – – – – – -Tao Te Ching

Graag maken we aan de hand van uw gegevens een opzet op maat.
Tijdsduur van deze verhelderende workshop bedraagt 1 dagdeel incl. een pauze.
Aantal personen met één begeleider tot ca. 50 personen.

Vooroverleg: gratis gesprek

Training en coaching door een communicatietrainer en/of acteur. De BAALDAG is een training waarbij deelnemers op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in eigen verbale en non-verbale kwaliteiten. Een eerste indruk wordt niet alleen bepaald door iemand zijn fysieke uiterlijk, kleding en verzorging, maar zeker ook door houding, uitstraling en lichaamstaal. Een eerste indruk maak je maar één keer!

Offerteformulier