Menu
Animatie & Entertainment, Kindershows

Ballonkunstenaar / ballonnenclown

De meest prachtige figuren worden gemaakt door onze ballonkunstenaars. Een auto, knorretje, Tweetie, Goofy, een vlinder, ga zo maar door. Fascinerend om te zien, leuk om weg te geven. Ballonnen met daarin snoep, balpennen, aanstekers, o.i.d. zijn een gewild promotiemiddel.

Bon Vivant heeft een ruim aanbod ballonmodelleurs.
In ons bestand zitten meerdere clowns die uitermate geschikt zijn om hun act in bijvoorbeeld winkelcentra te vertonen.

De meest prachtige figuren worden gemaakt door onze ballonkunstenaars. Ze maken in slechts enkele minuten vrolijk gekleurde hondjes, tortellende duifjes in een hart, eendjes die echt kwaken, een papagaai voor op je schouder, een bril tegen het felle licht en ga zo maar verder.

Deze creatievelingen hoeven niet perse als clown verkleed te gaan, ook in andere personages is de act super. Er zijn zijn zelfs ballonnenvouwers die op grote hoogte werken door hun act op stelten uit te voeren.

Is de kwantiteit minder belangrijk en wilt u iets meer bewerkelijke ballonfiguren dan adviseren we de “echte” modelleur. Deze ballonartiesten maken onvoorstelbare creaties. Naast motorfietsen, vazen of hele grote kronen maken deze kunstenaars alles wat haalbaar is.

Een assortiment dikke, dunne, lange, ronde, glitter en alle kleuren ballonnen kneden deze entertainers met lucht en handigheid tot een fantastisch eindresultaat.
Niet alleen de kleintjes zullen geweldig in hun sas zijn. Voor elk evenement hebben wij een passende invulling.

Ook kan onze modelleur een kaartje met uw logo of speciale boodschap verwerken in zijn creatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Offerteformulier