Menu
Muziek

Big Bands

We zien het steeds meer, het verlangen naar die goede oude tijd. U kunt tegenwoordig een complete Big Band boeken voor uw evenement. Wij hebben enkele internationaal befaamde bands welke in kleinere formaties werken en toch een volledig geluid produceren!

Dasco Big Band

Daan’s swing collective, een allround-showorkest dat zowel jong als oud publiek steeds weer voor zich weet te winnen. Dasco speelde de afgelopen jaren op nagenoeg elk Jazzfestival in de lage landen en is een graag geziene band op grote evenementen en bedrijfsfeesten. Een absolute topact, die staat voor stijl, interactie en muzikale klasse.
Het repertoire van Dasco is het best te betititelen als spetterende jazz, maar een goed luisterend oor weet dat invloeden van funk, latin en rock & roll ook regelmatig langskomen. Daarnaast worden bekende popnummers in een geheel eigen, spectaculair jasje gegoten, waarbij de band haar eigen charismatische frontman ‘Robin’ als een soort idols-bigband begeleid.

Tiny ltl. Big Band

Dit professionele achtmans ensemble laat de bruisende Bigbandtijden van weleer herleven door een unieke sound en onstuimige energie waarmee het oud, nieuw en eigen repertoire ten gehore brengt.
De band is regelmatig te beluisteren op 3FM, Tros muziekcafé en radio 2. Ook treden ze op op de meest toonaangevende jazzfestivals, o.a.: North Sea Jazz, The Hague Jazz, Jazzfestival Amersfoort en Jazzin’Woerden.
Deze musici hebben inmiddels hun sporen in de branche verdient. Naast een gedegen opleiding aan de diverse conservatoria, heeft elke muzikant minstens15 jaar ervaring in de entertainmentbranche.

Offerteformulier