Menu
Animatie & Entertainment

BV Laquais

Deze enthousiaste groep lakeien staat garant voor een goed verloop van welk feest dan ook. Naast de verzorging van een goed logistiek verloop van het feest (zijn de gasten op het juiste moment op de juiste plaats), zorgen zij ook voor passend entertainment.

BV Laquais ontvangt uw gasten op hoffelijke wijze en verzorgt diverse animaties tussen het publiek. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de opening van een buffet of aankondigingen van een spreker verzorgen. Laat u aangenaam verrassen door deze artistieke groep!

De groep ziet er goed uit en brengt zijn acts vol overtuiging. Van tevoren kunnen in overleg specifieke wensen van de klant uitgewerkt worden. De maximale bezetting van B.V. Laquais bestaat uit vier personen, maar het is ook mogelijk twee of drie personen te boeken.

Sinds kort hebben de heren van BV Laquais ook een hele sprankelende nieuwe act: de Engelse Bobbies, deze Engelse politieagenten maken het wel heel bont. Voor foto’s en meer informatie:…………… lees meer>

Naast de act als lakeien kunt u BV Laquais ook boeken als frivole piccolo’s, Franse soldaten compleet met musketten en ietwat warrige ontdekkingsreizigers.

Offerteformulier