Menu
Animatie & Entertainment

Dansgroep

In prachtige kostuums toont ons showballet u een breed scala aan dansen. Natuurlijk dansen zij een Cancan en een Charleston, maar daarnaast tonen zij ook Indianen en tropische variaties.

Houdt u meer van musicals? Denk dan aan Moulin Rouge, Saterday Night Fever, Rock around the Clock, Lady Marmelade en Grease! Deze dansen word met zang gecombineerd.

Deze dansgroep heeft op diverse filmpremières opgetreden. Zo waren ze onder andere aanwezig bij Pearl Harbor en The Pink Panther. Bovendien zijn ze meerdere keren op televisie te zien geweest.

Door hun veelzijdigheid en creativiteit worden zij vaak gevraagd voor de meest diverse feesten. Mocht u een thema hebben dat nog niet in hun repertoire voorkomt, dan zijn zij bereid om speciaal voor u een nieuwe choreografie in elkaar te zetten!

Op een avond kunnen zij hoogstens drie keer een andere dans opvoeren. Ook kunnen Salsa, Merengue en Rock en Roll workshops gegeven worden.

Onze dansgroep beschikt over een grote hoeveelheid eigen kostuums. Ook nemen ze zelf headsets mee voor de zang. Het enige dat zij op locatie nodig hebben, is een geschikte geluidsinstallatie.

Offerteformulier