Menu
Special items

De Oesterman

De Oesterman is in Nederland een begrip op het gebied van oesters. In de afgelopen 15 jaar heeft hij duizenden mensen ervan weten te overtuigen, dat een oester een belevenis is.

Het brengt je in contact met de zee en is verweven met emotie en romantiek. Bijna alle leden van het Koninklijk Huis en Bekende Nederlanders heeft hij overtuigd van het genot van deze ware delicatesse.

De Oesterman is een graag geziene gast op uw feest, of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of een beurs. Hij weet iedereen over te halen om eens een oester te proberen.

De Oesterman valt op door het stoere leren oesterpak en heeft een gezellige babbel. Hij is uw food entertainer en zorgt ervoor dat niemand uw feest vergeet!

Wilt u 1 oesterman of liever een leuke oesterdame, of voor grotere groepen gasten allebei. Het assortiment heeft zich uitgebreid van oesters naar kaviaar, sushi, zalm, gamba’s, kingkrab en patanegra.

De succesformule om tussen de gasten te bewegen in een hele mooie outfit met prachtige producten spreekt iedereen aan.

Wij geven u de garantie dat onze presentatie er in alle opzichten smakelijk uitziet!

Een mooie in het oog springende act, een vlotte oesterman brengt op vermakelijke wijze zijn delicatesse aan de man. Gehuld in fantasierijk leren schort, voorzien van een grote zinken emmer en tal van sausjes, opent hij de verse oesters voor uw gasten.

Offerteformulier