Menu
Feestdagen

Dierendag

4 oktober is de dag dat u uw dieren extra mag verwennen. Er zijn tal van leuke acts waarbij het dier centraal staat. Mooie pluche dierfiguren, steltloopdieren, noem maar op!

Steltloop vogels

Prachtige dieren op grote hoogtes lopen met sierlijke bewegingen rond. We beschikken over tal van schitterende creaties, zo kunt u deze bijzondere vogels tegen het lijf lopen! Of een snorrende kater loopt tevreden over straat. Ook tal van insecten behoren tot de mogelijkheden.

Karikatuur van je favoriete dier

Onze huiskarikaturist Mimil tekent binnen enkele minuten een goedgelijkende karikatuur van de aanwezige gasten.

Omdat het dierendag is kan hij uw favoriete huisdier erbij tekenen, of indien gewenst alleen het dier.

Mega dieren knuffels

Wij hebben verschillende vriendelijke Mega knuffels. Deze manshoge dierfiguren kunnen rondlopen op uw evenement of winkelcentrum. De aanwezige kinderen mogen lekker tegen het pluche aanschurken.

Schminken als dier

Onze professionele schminksters / grimeurs toveren de kinderen om tot elk gewenst lievelingsdier.
Vlinders, tijgers, reptielen, poesjes, konijntjes en hondjes alles is mogelijk!

Kinderboerderij

We komen naar uw locatie met onze mobiele kinderboerderij. Uw kinderen mogen naar hartelust knuffelen met de aanwezige dieren. We zorgen voor een gevarieerd aanbod: geitjes, eenden, kippen, konijntjes en een ezel.

Roofvogelshow

Een fascinerende show met tal van roofvogels. Een ervaren valkenier verteldt vol overgave over de geschiedenis van de valkerij. Er is gelelgenheid tot bekijken van ca. 10 dieren en tot slot wordt er een demonstratie gegeven. Er zijn verschillende kinderen die de handschoen op mogen houden. De vogels worden beloond met een lekkernij.

Dierenorkest

Dit muzikale viertal speelt op hun instrumenten vrolijke dixiejazz. Ze lopen rond op ‘knuffelstruisvogels’ door uw locatie en zorgen voor veel tumult. De muziek is vrolijk en nodigt uit tot dansen, dit is toegestaan.

Benjamin de ondeugende aap

U kunt deze ondeugende aap tegenkomen bij uw entree, vol ongeloof zullen passanten zich afvragen of het een ‘echt exemplaar’ betreft. Hij is zeer realistisch door het gebruik van op afstand bestuurbare armen en levensechte lenzen.

De Tekengier

Deze bijzondere vogel maakt gevraagd of ongevraagd de meest vreselijke tekeningen van de aanwezige gasten. Pas op! deze tekeningen lijken zowaar. Zijn oppasser heeft het zwaar te verduren met deze roofvogel, hij zit onder de bijtwonden. De slachtoffers krijgen deze karikatuur vanzelfsprekend mee huiswaarts.

Dieren knutselen

Onder begeleiding van 2 creatieve dames mogen de kinderen speciaal voor dierendag naar hartelust knutselen. Ze kunnen met karton leuke figuren maken, knippen, plakken en schilderen. Alle materialen zijn aanwezig en ideeen genoeg.

Dieren ballonfiguren

Onze ballonmodelleurs maken de leukste dieren met hun fleurige ballonnen. De hondjes en konijntjes worden aan de lopende band gedraaid maar ook moeilijke dieren zoals: kikkers, muisjes, olifanten, tortelduifjes, zwanen, lieveheersbeestjes, apen en poesjes passeren de revue. Bovenal kunnen deze ballonkunstenaars dit doen vanuit een leuk dierenpak.

Olifant op stelten

Deze gigantische olifant trekt moeiteloos de aandacht. Het grijze pluche, zijn vriendelijke blik en de vreemde berijders nodigen uit om te knuffelen en te genieten van deze prachtige act.

Op de foto met je huisdier

Fotograaf Bertolusci komt met een diervriendelijke fotostudio naar uw locatie. Hij maakt de mooiste kleurenfoto’s van Uw gasten samen met hun favoriete huisdier. Deze kwaliteitskiekjes krijgt u meteen mee naar huis, de foto’s worden ter plekke ontwikkeld. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om de foto’s via e-mail na te sturen.

Touwtje trekken

Vol spanning mogen de kinderen één van vele touwtjes uitzoeken, voorzichtig trekken en vol spanning afwachten welke knuffel ze hebben gewonnen.
Deze attractie wordt begeleid door een enthousiaste spelbegeleider in safarikleding.

Knuffelterras

De jongste kinderen en gehandicapten kunnen terecht op ons knuffelterras. Er staan een tiental dieren van Softplay opgesteld en de aanwezigen mogen hier mee spelen, liggen, glijden of hobbelen.

Offerteformulier