Menu
Animatie & Entertainment, Muziek

Disco

Bon Vivant levert verschillende disco-party’s. Geschikt voor bedrijfsfeest, bruiloft of buurtfeest.

The Ultimate dance disco

Deze geheel wit en uniek gestylde disco is een eye-catcher die zijn weerga niet kent! De disco beschikt over een dubbele A-set en is zonder meer geschikt voor feesten tot 750 personen. Moeiteloos wordt de disco uitgebreid voor grotere festiviteiten.

De disco is geplaatst op een verrijdbaar podium. Verschillende licht- en rookeffecten geven de illusie dat de disco opstijgt. De sfeer wordt nog eens extra versterkt met diverse Romeinse zuilen met sculpturen. Een Romeinse poort met hierin allerlei lichteffecten en een spiegelbol maken het geheel compleet. U kunt een allesomvattende lichtshow verwachten!

U moet ook niet raar staan te kijken als ineens de lucht en dansvloer gevuld worden met duizenden bellen of dat de dansende gasten bedekt worden onder een laag sneeuw! Deze effecten worden op het juiste moment ingezet.

De muziek varieert van disco tot pop, van Club tot R&B, van Lounge tot Tropisch. Uiteraad worden ook verzoeknummers voor uw gasten gespeeld.

U dient rekening te houden met de maten van de disco:
Doorgang min. 1.25 mtr. breed en gelijkvloers. Liftmaten: 1.25 bij 2.50 mtr.
Benodigd vloeroppervlak 6 bij 2.50 mtr.
Krachtstroom 380 volt C.E.E. 16 of 32 Amp. binnen 25 meter van disco plaats.

Gethematiseerde disco’s

Bon Vivant kan op verschillende manieren invulling geven bij de organisatie van een discofeest.

The Old Fashioned way disco

Met een paar uur muziek “uit den ouden doos”, in combinatie met een ouderwetschen muziekmeubel, wordt dezen dag onvergeetelijk voor uwe gasten. Deze (uit een ouden dressoir opgetrokken) discotheek is compleet met een heuse pathefoon en een klankversterker uit een radio van het Hollandsche merk Philips. De “spreekerd” achter dit fraaien klankmeubel zal dán thans op verzoek dans- of luistermuziek ter gehoren brengen van onder meer Lou Bendie, Wim Sonneveld, Glen Miller, Andrew Sisters, Dorus, Snip & Snap en velen anderen. Kent u ze nog, de liedjes van vroeger?

Après Beach Disco

Wie verlangt er na een lange dag in het mulle zand, intensief zonnebaden, insmeren en afdrogen nou niet naar eventjes lekker relaxen? Vanaf nu kan dat met de Après Beach Disco. Heerlijk onderuit zakken tegen een palmboom onder het genot van een cocktail en de tropische klanken, die weerklinken uit een fenomenale geluidsset. Compleet met verlichting en sfeervolle decoratie.
De zomers geklede DJ weet de temperatuur op de dansvloer tot ongekende hoogte te laten stijgen! Met een sfeervolle mix van Reggea, Salsa, Son, Tango, Latin en R&B is er voor ieder wat wils. Indien gewenst komen zelfs Top 40 of Seventies liedjes voorbij.
Tot slot haalt de DJ een mooie van bamboe gemaakte limboset tevoorschijn, waarmee de gasten mogen bewijzen uit welk hout ze gesneden zijn!

Arrenslee disco

Vanuit een echte arrenslee komen de klanken over een witte kerst, een rendier genaamd Rudolf en diverse dromen over sneeuw uw kant op. Onze DJ kan gekleed gaan in Santa outfit of volledig in skikleding en draait alle liedjes die u vraagt. Met speciale lichteffecten en een sneeuwmachine is de show compleet.
Alleen het mengpaneel staat in de slee, de boxen worden verdekt opgesteld achter uw kerstbomen. Eventueel kunnen wij zorgen voor een bijpassend winters decor.

Naast deze drie thema’s kunnen wij dankzij onze enorme voorraad decoratie ook disco’s leveren in bijna ieder denkbaar thema, waaronder een Oosterse disco, Middeleeuwse disco, Venetiaanse disco, Country disco en Pirates .

U dient rekening te houden met de maten van de disco:
Doorgang min. 1.25 mtr. breed en gelijkvloers. Liftmaten: 1.25 bij 2.50 mtr.
Benodigd vloeroppervlak 6 bij 2.50 mtr.
Krachtstroom 380 volt C.E.E. 16 of 32 Amp. binnen 25 meter van disco plaats.

Offerteformulier