Menu
Muziek

Doedelzak Spelers

Eeuwenoude klanken vinden hun weg door de ruimte.
Klanken waarbij men denkt aan de Highlands, feestelijkheden, veldslagen, en het verlies van dierbaren.

Wij werken al vele jaren met verschillende uitmuntende doedelzakspelers, de zogeheten pipers.

Gekleed in Schotse ruiten met glimmende zilveren versieringen, de doordringende bekoring van het geluid van de Schotse doedelzak, de lucht vullend en het publiek betoverend..

Onze doedelzakspelers kunnen in verschillende outfits op uw gelegenheid komen. Kiest u voor ‘the daydress’ dan komen de heren in een prachtig doch eenvoudige ogende uitmonstering.

Heeft u een bijzondere gelegenheid of vindt u het gewoon mooier dan komt de muzikant in ‘full dress’. Dit complete kostuum vervult het plaatje van wat men van een piper verwacht.

Het repertoire wat de doedelzakspeler brengt is heel divers met hierin natuurlijk veel strijdliederen, vrolijkere feestmuziek of de melancholische herdenkingsmuziek zoals ‘the last post’.

Sommige pipers zijn aangesloten bij een vereniging. Zo’n imposante groep wekt enorm veel ontzag. Compleet met drums and pipes trekken ze ten strijde.

Er zijn teveel gelegenheden om op te noemen. Maar u kunt onze pipers inzetten voor: personeelsfeesten, verjaardag, trouwerij, whisky nosing and tasting, in winkelcentra, Britse product-promotie, jubileum, golftoernooi, Highland Games, ontvangsten, begrafenissen, etcetera…….

Offerteformulier