Menu
Muziek

Dwarsfluitiste Lidy

Dwarsfluitiste Lidy is al menig jaar actief in het professionele circuit. Vanuit het Land van Ooit stroomde zij verder en was actief in verschillende samenstellingen.

Het repertoire dat zij op haar dwarsfluit speelt, is zeer breed. U kunt haar vragen om klassieke werken ter gehore te brengen. Maar zij speelt ook graag melodieën uit Holland en legt af en toe de fluit aan de kant om haar prachtige stem te laten horen.

Lidy speelt met veel verve Klezmer, Weens, kinderliedjes, sprookjesmelodieën, kerstrepertoire, middeleeuws, zigeuner en ga zo verder.

2 to Tango

Dit veelzijdig duo bestaat uit gitarist Coen en dwarsfluitiste Lidy. Zij brengen u een zeer breed repertoire bestaande uit volksmuziek, Klezmer, Zuid- Amerikaans, Frans, Nederlandse meezingers en licht klassiek. Naast dit veelzijdige repertoire brengen zij ook een programma met hierin Oostenrijkse liedjes en prachtige Weense melodieën.

Het theatrale aspect wordt niet vergeten, en zo kan het voorkomen dat er allerlei attributen uit de knapzak gehaald worden om een en ander nog leuker te maken.

2 to Tango beschikt over diverse kostuums. Ze kunnen in middeleeuws, oosters, maar ook chique kleding. Desgewenst komen zij in ‘Peter und Heidi’ outfit ten tonele.

Door hun brede repertoire en enorme flexibiliteit is dit duo op bijna elke gelegenheid in te zetten.

Offerteformulier