Menu
Special items

Ezels met palet & the Paint inn

Wij hebben de stellige overtuiging dat in ieder van ons een meester schuil gaat. Soms is een kleine prikkel voldoende om die onvermoede diepte zichtbaar aan de oppervlakte te krijgen.

Wij transformeren een locatie met draperie├źn en allerlei requisieten om tot ware atelier. Een drietal schildersezels staan hier opgesteld als betrof het een masterclass van de Heer Rembrandt van Rijn. Op de ezels staan maagdelijk witte doeken.

De eerste vrijwilligers kunnen aan de slag. Met schort en baret maken het plaatje compleet en is iedereen bovendien beschermd tegen al te enthousiaste halen en streken.

De fraai uitgedoste kunstschilder geeft werkopdrachten of zorgt voor een globale schets in elk denkbaar thema. In deze workshopachtige activiteit groeien de betrokkenen boven zichzelf uit, en naar elkaar toe.

Ezels met Palet is inzetbaar op zeer veel plaatsen. Grote feesten, trainingsdagen van bedrijven, culturele evenementen en vul maar in.

U kunt ook kiezen voor een andere nog meer entertainende vorm: ‘de Paint-inn’. Hierbij worden uw gasten onder leiding van twee animatoren vermaakt en aangezet tot actief schilderen.

Animatoren Dirk Jan en Hans weten middels hun jarenlange ervaring iedereen feilloos te vermaken. Mochten de heren tussen de adviezen door nog tijd over hebben, pakken zij hun muziekinstrumenten ter hand en brengen aanstekelijke muziek ter gehore.

Aan het materiaal zal het niet liggen; emmers met kwasten en penselen, acryl/latex in potten, pigmenten en natuurlijk voor elk natuurtalent een palet.
De prachtige resultaten worden aan de deelnemers meegegeven. Inmiddels hangen reeds diverse stikken op menig prominente plaats in bedrijfsgebouwen en sieren diverse entrees van belangrijke gebouwen!

Bij deze act geven wij uw gasten de kans om hun creativiteit te botvieren op 4 hagelwitte stukken gespannen linnen. Onder begeleiding van een kunstenaar worden de kunstenaars in spe uitgenodigd om de penselen en het palet ter hand te nemen. Het resultaat is vaak verbluffend en kan door opdrachtgever ten toon worden gesteld in de entree van het bedrijf.

Offerteformulier