Menu
Themafeest

Frans feest

 

Bij de voordeur van haar etablissement staat Mme le Bonbonnière reeds te wachten, ze wil alle gasten persoonlijk ontvangen. Zeer zelfbewust mengt Madam zich in uw conversaties en blijkt hierbij geen enkele last te hebben van haar ‘gespeelde’ leeghoofdigheid.

Madame regelt alles, of dat nodig is of niet. Ze is de perfecte gastvrouw, die gepast de avond presenteert.

De warme klanken van een accordeon komen u tegemoet, moeiteloos speelt de accordeonist musette, java, tango en chansons.

Verderop wordt u door lakeien bij de hand genomen, dan schalt uw naam luid door de zaal. Zodra u zit komen de obers met de beste wijn van het huis. Terwijl dit heerlijke vocht uw verhemelte streelt klinkt een gitaar, de chansonnier brengt een aubade aan de gasten.

Voldoende vertier, diverse Franse spelen begeleid door de plaatselijke kampioen, en speciaal voor deze bijzondere dag een jeu de boullebaan. Natuurlijk mag het casino royale niet ontbreken. Intussen speelt het orkest achtergrondmuziek in afwachting van het moment waarop de rem er af mag.

Onze karikaturist Mimile spot met uw edele trekken. Een portretknipster en een portrettekenares rechtstreeks van Mont Martre hebben deze avond voor u vrijgehouden. Stilzwijgend wordt u vermaakt door een mimespeler. Goochelaar Piërre komt persoonlijk bij elke tafel langs.

Tussen al het spektakel door extra aandacht voor prachtige dansen van het showballet met o.a. de overbekende Can Can. Indien gewenst decoreren wij de locatie en voorzien we de gasten van kledingstukken zoals baret, boa en/of volledige kostuums.

Offerteformulier