Menu
Animatiespelers en acteurs, Straattheater

Friends

Friends is een animatieduo met een aantal uiteenlopende acts. Al deze acts zijn tot in detail geperfectioneerd en zorgen voor veel plezier bij de toeschouwers.

The royal guard, deze Engelse paleiswacht lijkt totaal de weg kwijt. Hij gaat alle kanten uit met zijn wachthuisje en vreemdsoortige vervoermiddel. Was deze maar uitgerust met een navigatiesysteem. Omstanders trachten de arme man de goede kant op te sturen maar het wordt alleen maar erger. Zal hij de weg naar het paleis ooit nog vinden?

De politiemotor, een mini motor met zijspan komt uw locatie binnenrijden met hierop een drukdoende agent. iedereen moet maar aan de kant voor deze naar eigen zeggen: ‘belangrijke wetsdienaar’. Een echte eye-catcher op binnen- of buitenevenement.

Het ijzeren ros, onze wetsdienaar is nu van de bereden politie. Het wordt al snel duidelijk dat deze agent één is met zijn ros, wil hij links dan gaat hij links. Zijn er ergens overtreders, hij grijpt ze in de kraag! Het paard is volledig uitgerust met flitskast, oplichtende ogen, claxon, etc. echter een zadel ontbreekt. U kunt deze act in verschillende outfits boeken: Nederlandse, Belgische, Franse of Jungle.

Naast deze acts kunt u Jonas ook tegenkomen in de volgende outfits: de ondeugende aap Ben, de stoombutler, the cleaningservice, harley jr., het kleinste orgel ter wereld, stadsomroeper, clownsshow, etc.

Offerteformulier