Menu
Themafeest

Griezel Feest

In deze macabere ruimte bent u als bloedverwant van Hector Necro te gast als deelnemer van deze familiereünie
Santana heeft jaren voorbereiding gestopt in dit treffen, zij zal dan ook niets aan het toeval overlaten en leiding geven aan al het ceremonieel.
Een niet alledaagse opening is uw deel, Santana nodigt allen uit plaats te nemen in de kring der geesten. Ze legt contact met geestverwanten, tijd en afstand vervagen en taal lijkt slechts klankuitstoot. We hebben geluk dat Hector de taal der geesten verstaat en allen deelgenoot kan maken van Santana’s gesprek.

Uiteraard geven de voorouders toestemming voor dit feestelijk samenzijn, ze beloven plechtig zich niet te mengen in het verloop van deze avond. Maar dat hadden ze op de vorige reünie (1813) ook toegezegd. Het feest begint, drank en spijzen zijn volop voorradig en griezelverhalen worden onderling uitgewisseld.

Doorspekt met vreemdsoortige figuren en gebeurtenissen kent deze avond zijn verloop. Als bloedverwant zult u niet al te hard schrikken van gedrochten heksen, waarzeggerij en occulte activiteiten.

Merlijn de tovenaar is een vast onderdeel op dit soort bijeenkomsten. Hij vermaakt de familie met verbijsterende trucs, steekt b.v. met speels gemak een groot mes door een jas. Opvallend daarbij is dat hij hiervoor nooit zijn eigen jas gebruikt.

Lucifer – een wat duivels uitziend personage – speelt graag met vuur en jongleert dat het een lieve lust is. Maar hij filosofeert ook graag, uw mening interesseert hem mateloos en zal d.m.v. haarkloverij tot op het bot worden ontleed.

De verwachting is gerechtvaardigd dat op deze avond Tout an Climax verschijnt, hoewel je dat bij hem nooit zeker weet. Deze mummie verblijft in zijn kist en verschijnt op gezette tijden. Is de stand van Mars t.o.v. Jupiter gunstig en zijn de ascendanten in overeenstemming kan het voorkomen dat het moment daar is. In dat geval heb je de mummie aan het dansen en als dat al niet tot slachtoffers leidt en hij zoekt zijn sarcofaag weer op mogen we hopen dat hij alleen gaat.

Theodorus is altijd met flesjes, elixers en vluchtige stofjes in de weer. Het laatste jaar heeft hij enige noodgedwongen verhuizingen achter de rug.
Maar afgelopen week zijn er niet veel onverwachte gebeurtenissen geweest, zijn zelfvertrouwen is daardoor weer sterk gegroeid. Hij zit vol goedbedoelde adviezen en zal zeker enige demonstraties en/of operaties verzorgen.

Tijdens deze avond houdt Santana regelmatig contact met onze voorouders. Op hun verzoek zal ze aankondigingen verzorgen of terechtwijzingen doen uitgaan naar hen die teveel of in een te hoog tempo geestrijk vocht tot zich nemen.
Hector neemt het zoals het komt, morgen vangt zijn doodgraversleven van alledag weer aan. Hij lijkt zich nu al in te leven.

Vier acteurs dragen deze opzet. Mechanische in de juiste sfeer passende muziek zal een versterkende bijdrage leveren.

Wij spreken de opzet graag met U door.

Onze decorafdeling zorgt voor de juiste sfeer.

Offerteformulier