Menu
Workshops

Boottochten, scootertochten en andere activiteiten

Wat is er leuker dan actief met collega’s of vriendengroep bezig zijn?

Er zijn tal van activiteiten voor de actieve of juist voor de passieve deelnemer. De meeste activiteiten zijn op verschillende locaties in Nederland mogelijk. Wij kennen de juiste partner en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgt wordt.

Scootertochten, genieten van de wind door de haren. Het Nederlandse landschap schiet aan u voorbij! U had geen idee dat onze natuur zo dichtbij en zo mooi is.
Doordat de scooters elektrisch zijn kunt u nog eens extra genieten. Geen rookpluimen en stank. Nee milieuvriendelijke stille scooters. Diverse groepsgroottes mogelijk.

Boottocht, een boottocht door een van de mooiste natuurparken van Nederland: de Biesbosch. Deze fluisterboten komen in de kleinste kreekjes en de mooiste plekjes. U kunt genieten van al het natuurschoon en misschien loopt u een Bever tegen het lijf. Onder begeleiding van een ervaren gids wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Kanotocht, liever actief? Er zijn verspreid in Nederland veel watergebieden waar u terecht kan om met een kano of roeiboot de natuur in te gaan. Met uw collega’s actief bezig zijn om vervolgens te genieten van een barbecue of een gezellig feest. Er zijn vele arrangementen mogelijk!

GPS tocht, een interactieve ontdekkingstocht door stad of bos. U krijgt een GPS ontvanger en een opdrachtenkaart. Door de vragen te beantwoorden komt u steeds dichter bij uw doel. De groep die het meest creatief is wint de bokaal.

Andere leuke activiteiten:
-spectaculair RIB varen
-solextocht
-oldtimertocht
-mountainbiketocht
-quadrijden
-survival
-etc….

Offerteformulier