Menu
Feestdagen

Halloween

Eind oktober wordt het weer lekker griezelen met enge typetjes, uitgeholde pompoenen, etc. Kijk eens naar ons entertainmentaanbod en tot de verbeelding sprekend griezeldecor.

Pyromator Floris

Alles wat u maar met vuur kunt bedenken komt langs bij een animatie van Floris.
Floris jongleert ermee, hij spuwt en vreet vuur. Hij beschikt over zogeheten vuurpoys, waarmee hij ruim 3 meter grote vuurcirkels maakt. Dit alles komt langs in een wervelende show van max. 25 minuten.

Griezel decor

Een complete lijn griezeldecor van 17 panelen
(20 strekkende meter) en drie schilderijen. Hiermee zorgt u in een mum van tijd voor de perfecte griezelsfeer op elke locatie. Tal van rekwisieten maken het geheel compleet.

Griezelgoochelaar

Een vingervlugge goochelaar verbaast uw gasten met zijn onbegrijpelijke trucs.
Hij laat geld branden, doorboord kleding en haalt tal van attributen uit oren en neuzen van het publiek.

Halloweenkleding

Prachtige gothic jurken, heksenkostuums, gedrochten en ook schitterende latex maskers. Al met al heel veel items om uw halloweenfeest compleet te maken.

Griezels en ander gespuis

Realistisch geschminkte gedrochten, heksen en bedelaars. Deze acteurs zorgen voor de nodige huivering bij uw gasten, zien ze er echt zo afstotelijk uit of zitten ze gewoon heel goed in de grime?

Levend buffet

Iedereen heeft honger en kan haast niet wachten tot het buffet opengaat. Maar wat gebeurt er tot onsteltenis van uw gasten, het buffet slokt het personeel op! Tal van griezelige kwinkslagen volgen elkaar op, durft u nog deel te nemen?

Mechanische butler

De landheer was zo gehecht aan zijn trouwe butler dat hij die na diens overlijden om heeft laten bouwen tot een mechanische butler.
Deze butler staat dag en nacht tot uwer beschikking en vraagt slechts zo nu en dan om een drupje olie.

Mummy

Een sarcofaag wordt binnengedragen door twee monniken, uit de boxen klinkt een klassiek stuk. Plots zwelt de muziek aan en lijkt de kist te bewegen. De mummy komt tot leven en zorgt voor hilarische momenten.

De vrouw zonder hoofd

Het oude variete herleefd met deze van nostalgie doorspekte kermisact. In een klein theatertje kunnen uw gasten 1 voor 1 terecht om het wonder van deze nog in leven zijnde dame te aanschouwen.

Halloween orkestje

Drie heren maken ogenschijnlijk vrolijke muziek. Tot zij de volledige aandacht hebben, hun humeur verdwijnt en ze zullen overgaan op macabere melodie├źn .

Het ideale trio voor al uw ‘feestelijkheden’.

Fakir

De grenzen van pijn zijn een bekend fenomeen. De fakir zoekt deze grenzen keer op keer.

Hij vreet vuur, laat vlammen over zijn armen lopen, heeft een spijkerbed en loopt over glasscherven. Een immens boeiende show.

De Graaf & Gravin

Een stel dat u niet graag tegen komt, ze dolen al menige jaren op deze feestlocatie en proberen alle vreugde teniet te doen.
De Gravin is een echte verleidster, ze zal niet nalaten de heren te overtuigen van haar onvoorwaardelijke liefde!
De Graaf een norse man die de avances van zijn eega niet echt kan waarderen.

Waarzegster

Deze dame heeft rechtstreeks contact met het hiernamaals. Moeiteloos weet ze uw verleden, heden en toekomst te lezen. Ze ziet dood en verderf, soms ook geluk, al is dit vaak van korte duur.

Griezelige animatiespelers

Zoekt u een griezelige acteur? Onze acteurs spelen de meest uiteenlopende typetjes. Doodgravers, Scrooge, verschrikkelijke obers, de poortwachters, etc.

Fotograaf Bertolusci

Deze macaber uitziende nostalgische fotograaf met pandjesjas en hoge hoed maakt de mooiste foto’s van horror, griezel en andere feestelijke gebeurtenissen. Tal van bijpassende kledingstukken en attributen maken van uw gasten echte griezels!

Vadertje Tijd

Deze gelouterde acteur speelt de rol van vadertje tijd als geen ander. Hij verteld verschrikkelijke verhalen waarvan uw nekharen overeind gaan staan!

En dan plots denkt u: is het tijd?

Fotograaf Bertolusci

Deze macaber uitziende nostalgische fotograaf met pandjesjas en hoge hoed maakt de mooiste foto’s van horror, griezel en andere feestelijke gebeurtenissen. Tal van bijpassende kledingstukken en attributen maken van uw gasten echte griezels!

Horrornails

Nagels die er niet uitzien zijn vaak een doorn in het oog! Behalve met Halloween, onze nagelartieste Jessy ‘verfraaid’ uw nagels met halloweensymbolen, schedels en gothic-tekens. Zo komt u goed voor de dag/nacht.IJ

IJzige Pier

Deze IJzige Pier loopt alle horror evenementen af om de lach van de bezoekers te stelen. Hij doet zich voor als een Kwaaie Pier, maar gaandeweg zijn pantomimeact komt zijn ware, warme hart’ tevoorschijn. Er zal uiteindelijk toch een lach ontluiken op de toeschouwers hun gezicht.

Halloween Rekwisieten

Skeletten, schedels, spinnenraggen, vleermuizen, levensgrote ratten, tarantula’s en ga zo nog maar verder. De perfecte ingredi├źnten voor een geslaagde Halloween.

Reptielen en spinnen

U zult huiveren bij het zien van deze enge beesten. Een professionele begeleider zorgt voor het welzijn van de dieren. De gasten mogen voelen aan de 12 cm grote Tarantula of zelfs de bijna 3 meter lange tijgerpython om de nek hangen.

Offerteformulier