Menu
Muziek

Harpiste

Wie droomt er niet weg bij het feeërieke geluid van een harp. Inmiddels werken wij bij Bon Vivant met verschillende conservatorium geschoolde harpistes. Zij spelen vaak een mengeling van herkenbaar klassiek, sprookjesachtige concerten en popklassiekers in een geheel ander jasje. Wij hebben zelfs een artiest die de Paraguayaanse harp bespeeld!

Zachte klanken vinden hun weg door de ruimte.
Klanken met de geur van romantiek brengen u terug naar lang vervlogen tijden, de tijden van de zonnekoning, de pruikentijd, de Renaissance.
Deze lichtvoetige klassieke muziek is aangenaam,
niet overheersend en men kan gewoon een gesprek voeren.
Onder het genot van een drankje kwijnt men weg in deze tijdelijke atmosfeer: de idyllische wereld van de Harp!

Harpiste Tanya

Al op zeer jeugdige leeftijd is Tanya begonnen met harplessen. Na het conservatorium volgde ze harplessen bij Emily Heyens en Erika Waardenburg.
Tanya heeft een veelomvattend repertoire opgebouwd voor rustige achtergrondmuziek. Ze speelt diverse opera’s van Verdi, klassieke muziek van Bach, Fernando Sor, Brahms en andere grote namen. Maar ook bekend werk van William Smalwood, Kim Robertson, Samual Milligan, Howard Johnson of populaire nummers van Neil Sedaka, Tom Evans, Paul Anka en zelfs John Denver.
Met haar muziek, zorgt zij voor de juiste sfeervolle en rustgevende omlijsting voor iedere gelegenheid.

Brisa Latina

Het duo Brisa Latina belicht een hele andere muzikale kant van de wereldbol. Gitarist Francisco en harpiste Claudia brengen u muziek uit Zuid-Amerika. Sfeervolle bossa’s en tango’s uit Argentinië, maar natuurlijk ook volksmuziek uit Paraguay. Claudia bespeelt dan ook de Paraguayaanse harp.
Daarnaast speelt dit duo muziek uit Midden-Amerika. De klanken gaan als een zwoele bries door de ruimtes en geven iedereen dat warme gevoel van Latijns-Amerika.

Offerteformulier