Menu
Special items

Historische loopgroepen en gildes

Historische loopgroepen
Wij werken regelmatig met diverse historische loopgroepen, zij spelen waarheidsgetrouw taferelen uit de Vaderlandse of de algehele geschiedenis na. Hierbij moet alles kloppen, van de authentieke materialen tot het spraakgebruik.

Er zijn legio mogelijkheden. U mag hierbij denken aan de Middeleeuwen, de Gouden eeuw, de Napoleonistische tijd, en zo verder.

De Bergsche Schutterij
Dit schuttersgilde komt op de meest uiteenlopende evenementen. Een groep van 6 tot 18 personen gehuld in schitterende kleding en behangen met echt werkende musketten. Met een tienponder kunnen ze elke openingshandeling een cachet van ongekende omvang geven. Als inleiding schieten ze met een picollo-kanon om vervolgens met een daverende knal af te sluiten. Het is mogelijk om de lont door bijvoorbeeld een jubilaris, directeur of andere speciale gast te laten aansteken.

Historische loopgroepen met muziek. lees meer>

Typetjes op maat
Dankzij onze ervaren acteurs en een grote voorraad kleding en rekwisieten kunnen wij iedere klant op maat bedienen.
Wij hebben in het verleden diverse grootheden uitgebeeld. Denk hierbij aan: Napoleon, Hugo de Groot, Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, dokter Hahneman en Afrikaanse medicijnmannen.

Kleding en rekwisieten zijn ook los te huren. Er zijn eveneens mogelijkheden tot bedrijfslogo’s op vlaggen en banieren.

Offerteformulier