Menu
Themafeest

Hollandse avond

Onder het motto ‘onze eigen cultuur is ook puur’ kunnen we vanavond onszelf zijn en eens lekker op z’n Hollands laten gaan.
We dikken het flink aan en maken alles tot karikatuur, heel Nederland is één Jordaan.

Een ontvangst met een draaiorgel en dochter Tatjana heet u welkom. De familie Fladder is voltallig aanwezig en zorgt dat het aan niets ontbreekt.

Johny roostert de knakworsten en Cees bezorgt de goudgele rakkers bij tientallen of per meter. Ma stampt de overheerlijke stamppot en Unox sponsort de sappige Hemalekkernij.

De Dj. draait “het zal je kind maar wezen” en nog veel meer meelallers, bij de karaoke kunt u alvast opgeven wat u wilt zingen.

In dit Amsterdamse sfeertje van grachtenpanden en gestolen fietsen liggen de lach en de traan dicht bij elkaar, u krijgt van ons een zakdoek. Naast het perfect passende Hollandse decor kunnen wij ook zorgen voor bijpassende kostuums.

We spelen het eerste rondje bingo, de meligheid druipt er af en dan voetjes van de vloer, meeroeien en aansluiten bij de polonaise. Hazes komt speciaal nog even terug van een verre reis en een van de buurtbewoners imiteert the good old Elvis.

Bij dit feest kun je van alles verwachten, Job de goochelaar, Nelis als karikaturist of tante Leen als waarzegster niets hoeft te verbazen. Een accordeonist kent het hele Jordaanrepertoire op z’n duimpje en de lellebellen van het showballet uit de It periode houden het tempo hoog. Als u graag roulette, black Jack of poker speelt dan kan dit in onze casino. We gaan door tot in de kleine uurtjes en wachten tot de Bob ons bij de kraag neemt.

Offerteformulier