Menu
Themafeest

Indonesiësch feest

De afbeeldingen op de decorpanelen geven een getrouw beeld van het leven en de prachtige natuur op de pareltjes van smaragd. Indonesische gebruiksvoorwerpen zoals betjak, houtsnijwerken, bamboe, manden, zeilbootje, grote vissen, netten, fuiken en reddingsboeien zorgen voor een rustieke sfeer.

Krontjongmuziek klinkt terwijl u bij de bamboebar met jute dak een tropische verrassing in een feestelijk glas bekomt.

De bediening in fraaie veelkleurige kleding versterkt de authentieke eilandsfeer en danseressen in zo mogelijk nog verfijnder outfit tonen hun bijzondere dansen. Swami Willy ontvangt z’n feestvolgelingen met veel egards en ieder krijgt een bloemslinger omgehangen van onze locale gastvrouwen.

Tante Lien is vanavond presentatrice en rijgt de voorstellingen op de van haar bekende wijze aaneen. Een zonderling vertoont magische trucs, een sprookjesverteller brengt u in vervoering en een medicijnman speelt met vuur. Mystica leest de kleuren van uw aura in een mystieke omgeving en daarnaast kunt u een tijdelijke ‘henna’ tattoo laten zetten.

Een Indonesische kookworkshop behoort ook al tot de mogelijkheden. De buikdanseres met slangenact is een hoogtepunt tijdens deze avond.

Krontjong wordt ingeruild voor een gezellig orkest, een heerlijk feestgedeelte volgt.

Met een dichterlijke wijsheid van een Javaanse poëet in zak of handtas kunt u er na afloop weer maanden tegenaan.

Offerteformulier