Menu
Muziek

Jazzmuziek

Wilt u heerlijk wegdromen bij de sfeervolle klanken van een van de meest geliefde muzieksoorten, Jazz. Dan hebben wij voor u een aantal topmuzikanten geselecteerd. Er zijn verschillende stromingen en samenstellingen, voor ieder wat wils. We regelen voor u het ultieme huiskamerconcert of net die heerlijke achtergrondmuziek tijdens een receptie.

Duo Music Inn

Zanger/keyboard speler ‘Johnathan’ en zangeres ‘Maureen’ vormen samen een krachtig duo waar u vele kanten mee op kunt. Ze spelen hoogstaande stijlvolle en swingende muziek. ‘Maureen’ is actief geweest in binnen- en buitenland en heeft als achtergrondzangeres bij vele bekende artiesten gezongen.
Duo Music Inn speelt sfeervolle Jazz maar kunnen moeiteloos overgaan op dance-classics, disco, pop, R & B, motown, rock.

Fasolla jazztrio

Fasolla is een gelouterd jazztrio. Naast de bekende klassiekers uit ‘the Real book’ behelst hun repertoire veel meer. Zo zijn ze uitermate begaafd in het spelen van ‘zigeunerjazz’ het zogeheten ‘hot club de France’, maar ook prachtige rustige instrumentaaltjes behoren tot hun dagelijkse kost. Het ensemble bestaat uit drie ervaren muzikanten.
Fasolla speelt in huiskamer of concertzaal en alles daar tussen.

De Croonerz

Een zeer getalenteerde zanger die op een ontspannen en intieme manier de mooiste en swingendste liedjes zingt. Hij wordt bijgestaan door een virtuoze gitarist met een prettige stem. Het repertoire omvat oude songs van Frank Sinatra en Dean Martin maar ook hits van hedendaagse popiconen als Michael Bublé en Robbie Williams worden met verve gebracht. Croonerz zijn zeer geschikt als achtergrondmuziek tijdens diners en borrels maar kunnen ook als spetterende podiumact worden ingezet.

Duo / trio Djazz

De klassiek geschoolde gitarist Joost is Djazz. Hij is de basis en weet zich altijd te omringen met top-muzikanten. De samenstelling wijkt wel eens af maar de kwaliteit nooit.
Duo Djazz speelt een volledig jazz repertoire met ‘standards’, ‘hot club de France’, dansbare swing en latin jazz. U kunt kiezen: twee gitaren, gitaar/contrabas. Uitbreiding met een drummer of een zigeunerviolist is een aanrader. Zelfs een kwartet of kwintet met zangeres en saxofonist behoort tot de mogelijkheden.

Offerteformulier