Menu
Feestdagen

Kerstmis

De tijd van honderden lichtjes, zangkoren, de rijkelijk versierde kerstbomen, glühwein, etc. Natuurlijk beschikken wij over passende decoratie, een echte arrenslee met rendier en een heleboel verrassend entertainment.

Kersthuisjes

Wij beschikken over meer dan 50 sfeervolle kersthuisjes.
U kunt deze kersthuisjes gebruiken om een volledige kerstmarkt in te richten in stijl van de bekende Duitse markten. Aan alles is gedacht, uitgifteplank, deur aan de achterzijde, etc.

Kerst troubadour

Wij werken met verschillende muzikale kerstmannen. Sommige daarvan spelen accordeon en weer anderen begeleiden zichzelf op gitaar. Natuurlijk zingen ze hierbij bekende Kerstliedjes die iedereen natuurlijk uit volle borst mag meezingen!

Dickens fotograaf

Onze nostalgische fotograaf komt tijdens de donkere dagen in de sfeer van Charles Dickens. Hij brengt prachtige kleding uit deze tijd mee voor de heren, dames en kinderen. Ook zorgt hij voor tal van hoge hoeden, bolhoeden, petten en charmante hoedjes voor de dames. Hij zorgt voor een leuk decor en drukt de foto’s ter plaatse af!

Kastanjepoffer

Uniek in Nederland! Onze kastanjepoffer komt naar uw locatie en poft verse kastanjes. Naast deze overheerlijke lekkernijen zorgt hij voor een nostalgische stand en natuurlijk heeft hij bijpassende kleding.

Kerstmarionet

Dit is een wel heel speciale act, de kerstman die de touwtjes zelf in de hand houdt!

Door aan de touwtjes van de marionet te trekken zal zijn kerstvrouw verrassend bewegen.

Kerstmannenband

Als u deze kerstmannenband in huis haalt, tekent u voor gezelligheid.

Met vrolijke dixie-jazz uit Amerika veroveren ze elke gelegenheid.

Dickens Koor

Een prachtig nostalgisch plaatje zoals we alleen kennen uit de boeken van Charles Dickens.
Een acapella zanggroep zingt voor u de mooiste Christmas carols.

Schoenpoetser Oliver

Schoenpoetser Oliver zorgt voor het versleten schoeisel,met behulp van wat vet en een kundige hand lapt hij de schoenen van passanten op tot ze weer als nieuw zijn!

De schoenpoetser komt in straatschoffie outfit uit de tijd van Dickens en kan desgewenst zijn koperen kist inruilen tegen een houten.

Levende standbeelden

Wij hebben veel mimespelers die als levend standbeeld uw evenement kunnen verfijnen.

Een magnifieke act voor bij binnenkomst van uw gasten. Zij zullen versteld staan van de finesse waarmee deze mimespelers de aandacht vragen.

Kerstbeelden

U kunt kiezen voor de prachtigste creaties in elke gewenste vorm of kleur. (goud, zilver, koper, wit of felgekleurd)

Maak ons uw wensen kenbaar en wij vervullen ze!

De Orgeldraaier

In de stijl van Charles Dickens kunnen wij tal van leuke muzikale en theatrale acts leveren. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een prachtig handdraaiorgel met orgelman in Dickens- of oud Hollandse kleding.

Kerstduo

Verschillende duo’s die voor ons werken kunnen ook als kerstmannen aantreden. Het instrumentarium verschilt natuurlijk per duo maar het is altijd muzikaal verantwoord.

Dickens Accordeonist

Laten we nog even verder gaan met die prachtige nostalgische sfeer uit halverwege de 19e eeuw.
Accordeonisten brengen sfeervolle Nederlandse en Engelse kerstliederen.

Dickensduo

Een akoestisch duo gestoken in mooie nostalgische kleding. Een licht theatrale inslag zorgt ervoor dat de gasten bijna geloven dat deze heren zo uit een film gestapt zijn. Hun muziek is natuurlijk herkenbaar.

Nostalgische poffertjeskraam

Wie wordt er niet warm bij het zien van die overheerlijk poffertjes?
Wij verzorgen het compleet voor u, een leuke nostalgische kraam, voldoende poffertjes en niet te vergeten de poedersuiker.
De poffertjes worden vervolgens gratis verstrekt.

Dwarsfluit sneeuwvrouw / engel

Onze dwarsfluitiste kan ik elk gewenst thema ten tonele verschijnen. Zo heeft zij een prachtige creatie als kerstengel of als sneeuwvrouw.
Naast het bekende kerstrepertoire speelt zij ook klassiek, Hollands, Zigeuner en Country muziek.

Theatrale steltlopers

Naast promotionele steltlopers en onze wenself kunt u ook kiezen voor een groep theatrale steltlopers. Deze artistieke figuren vertonen een spel met witte engelen dat zijn weerga
niet kent.

De grootte van de groep is variabel.

Steltloopengel

Een verschijning die op jong en oud een enorme indruk achterlaat is de steltloopster: ‘Sterre’ u kunt bij haar terecht om uw wensen door te geven. Zij kijkt in haar glazen bol en wie weet komen alle wensen uit?

Zingende kerstman

Deze muzikale kerstman speelt de mooiste kerstliedjes op zijn accordeon. Natuurlijk kan hij hierbij zingen.

Al met al een vrolijk geheel.

Arrenslee disco

Het wordt gegarandeerd een feest als u onze arrensleedisco laat komen.

Vanuit een echte arrenslee worden apres ski hits, kerstmuziek of gewoon hits van nu gedraaid door een deejee in Kerstmankostuum, lederhosen of apres ski tenue!

Fantasieverkoper

Florijn is met zijn afgeladen handkar op zoek naar mensen die wat fantasie kunnen gebruiken. Hij heeft in zijn karretje vele kostbare flesjes met diversen soorten fantasie. U begrijpt het al, Florijn is zelf zijn grootste afnemer. Zo’n Fantasievolle act heeft u nog nooit gezien. Een ode aan iedereen die van schijnbaar niets iets waardevols weet te maken.

De Verhalenverteller

Gekleed naar het Charles Dickens thema brengt deze heer de mooiste verhalen. Kinderen en volwassenen hangen aan zijn lippen als hij vertelt over de weeskinderen, Scrooge en Marley.

Sneeuwmannen orkest

Tijdens de wintermaanden is het natuurlijk niet alleen kerst wat de klok slaat. Wij kunnen ook tal van leuke zaken in winterse sfeer leveren.

Denk bijvoorbeeld aan muzikanten in sneeuwmannensfeer.

De Hoge – Bi

Nostlagie ten top als u deze figurant in Charles Dickens kleding rond ziet fietsen op zijn hoge – bi. Het kan uw bezoekers niet ontgaan.

Een ideale act voor uitdeelacties!

Scrooge & ’t Appelvrouwtje

Een rol bij uitstek voor uw kerstmarkt of winters evenement. Iedereen kent de sjacherijnige gierige hoofdpersoon uit de boeken van Charles Dickens. Deze acteur wordt vergezeld door het arme ‘appelvrouwtje’ ze zijn duidelijk tegenpolen. Het zachtaardige karakter van deze dame zorgt voor mededogen.

De Schaatsers

Deze levende standbeelden lijken zo uit een boek tot leven te zijn gekomen. Ze staan roerloos op een klein schaatsvijvertje. Maar wacht eens, beweegt er nou iets? Al zwierend gaan zij over het ijs; links, rechts, synchroon en achter elkaar om elkaar een moment uit de wind te houden. Op hun weg komen zij vele bekenden en onbekenden tegen. Dit leidt tot onverwachte en grappige momenten.

De Accordeonist

Een straatmuzikant en marktkoopvrouw zijn ontsnapt uit de prenten van Anton Pieck en komen tot leven.
Ontmoet deze levende standbeelden op uw kerst of winters evenement!

Winterfairy

Met haar tarotkaarten verteld zij alles over het heden, verleden en de toekomst. Haar outfit is tot in de puntjes uitgewerkt in prachtig creme! Ze beschikt over een rijdende tafel of werkt vanuit een gedecoreerde tent. Deze witte waarzegster is een welkome aanvulling op elk winters evenement of eindejaarsbijeenkomst.

Dickens steltlopers

Wij hebben steltlopers in prachtige kostuums, wat denkt u van deze steltlopers in Charles Dickens kostuum. Ze doen niet altijd uit de hoogte, u kunt hen ook gewoon boeken als gewone loopact.

De Kerstfiets

Heeft u een grote locatie? Dan is onze kerstfiets die ideale act!

Santa met zijn charmante vrouw fleuren uw evenement op met hun aanwezigheid. De kerstman kan spelen op accordeon of gitaar, ze kunnen beide de mooiste ballonnen maken en ze kunnen allerhande zaken uitdelen!

Skihuisje

Om volledig in de kerstsfeer te komen beschikken wij over verschillende prachtige houten decoratiehuisjes.

Deze huisjes zijn een lust voor het ook en puur en alleen bedoeld ter decoratie.

Decoratie

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor sfeervolle aankleding. Wij beschikken over prachtig decor en veel rekwisieten in de winterse/kerstsfeer.
Sinds kort hebben we een eigen kerststal compleet met drie etalagepoppen, een kindeke en twee schaapjes.

Hoogte 2.8 m, Breedte 3.8 m, Diepte 1.8 m

Offerteformulier