Menu
Workshops

Lachworkshop

Tijdens deze workshop gebruiken we de actieve verbeelding van de deelnemers en gaan we aan de hand van herkenbare en dagelijkse situaties deze verbeelding omzetten in levendige expressie. Dit wordt allemaal aan elkaar geregen met lachtechnieken, improvisatie, lachyoga, ademhalingstechnieken, beweging, muziek en dans.

Lachen, luchtigheid, samen plezier maken, ontspanning, het stimuleren van de groepsdynamiek en het bevorderen van onze ‘inner wellness’ staan centraal tijdens deze activiteit.

De dynamische en actieve workshop wordt afgerond met relaxbegeleiding. Tijdens dit ontspanningsmoment kan je heerlijk nagenieten en kan je eveneens de voordelen van het lachen ‘bewust’ voelen in lichaam en geest.

Noem ‘lachen’ gerust een innerlijke douche nemen. Laat je eens onderdompelen in de weldaden van het plezier maken en boek deze verfrissende en originele activiteit!

Duur: min. 60 minuten – max. 120 minuten

Lachsessies in teamverband of als personeelsactiviteit.

Tijdens deze lachworkshop wordt de verbeelding van de deelnemers geprikkeld en gaan we aan de hand van herkenbare en dagelijkse situaties deze verbeelding omzetten in levendige expressie. Dit wordt allemaal aan elkaar geregen met lachtechnieken, improvisatie, lachyoga, muziek en dans……….

Offerteformulier