Menu
Animatie & Entertainment

Mobiele waarzegster Madame Rosa

Deze bijzondere dame geeft inzicht in het leven van uw gasten aan de hand van de Tarotkaarten.
In een perfect gecreëerde ambiance zorgt ze ervoor dat uw gasten op hun gemak zitten.

Wat ze vervolgens vertelt, wekt verbazing en ongeloof. De voorspellingen, de terugblik naar het verleden en de huidige situatie zijn onvoorstelbaar raak!

Naast een prachtige zigeunercreatie, heeft madame Rosa een enorme kledingkast: Zo kan ze ook op uw feest verschijnen in : Middeleeuws kostuum, Maritieme outfit, futuristische kleding, Oosters pak, Hippie-outfit, en ga zo maar verder. De waarzegtafel kleedt ze in dezelfde sfeer aan.

Sinds kort heeft Madame Rosa een geheel nieuwe act! ‘De Mobiele Waarzegbar’. Hierin beweegt ze zich in de rollende tafel sierlijk tussen de gasten. Deze mogen aanschuiven aan de bar voor een lezing en praatje onder het genot van een drankje. Bij deze Mobiele bar hoort onlosmakelijk haar broer ‘Eugénie’ Deze zal als prachtige vrouw op theatrale en muzikale wijze de gasten uitnodigen om samen de sfeer van de Waarzegbar te ondergaan met een lied en een praatje.?Zo ontstaat, daar waar de Waarzegbar verschijnt de zwoele en spannende sfeer van een nachtclub in de stijl van de Moulin Rouge.

Deze nieuwe act mag niet ontbreken op uw personeelsfeest, nieuwjaarsborrel of bruiloft.

Uw locatie moet gelijkvloers zijn en over doorgangen van 1.7 meter beschikken.

Offerteformulier