Menu
Feestdagen

Pasen

De tijd van eieren zoeken, pasgeboren dieren en allerlei lekkere chocolade figuren. Leuke uitdeelattracties of uitdagende knutselcorners. Wij zorgen graag voor het juiste entertainment.

Kinderhazen

Onze kindervriendelijke haasjes doen echt van alles om de kinderen bezig te houden. Ze nemen kleurplaten en speciale paasspelletjes mee. Ook maken ze van ballonnen haasjes en eieren. Ze zingen samen met de kinderen en doen leuke dansjes.

Acrobatische hazen

Het lijken twee heel normale paashazen. Ze lopen rond en delen eitjes uit. Maar ineens doen ze haasje over. Ze zoeken een assistent uit het publiek en gaan op elkaar staan, doen andere acrobatische toeren en zorgen voor hilariteit wanneer ze spontaan beginnen met hip-hoppen.

Paasfeestfiets

Deze twee hazen rijden rond op een wel heel opvallende fiets. compleet met zwaailamp en toeter vragen zij de aandacht.

Plots wordt er geremd, de hazen stappen af en de één trekt aan zijn accordeon terwijl de ander ballonfiguren vouwt. Als de kindertjes lief zijn mogen ze misschien een stukje meerijden.

Hazen op springstelten

Deze vrolijk springende hazen zijn een lust voor het oog. Ze dartelen door uw winkelcentrum en kunnen chocolade eitjes uitdelen. Het trekt natuurlijk veel bekijks, als de omstanders de hazen aanmoedigen zullen ze laten zien hoe hoog ze kunnen springen.

Het eiermannetje

Rond de paasdagen kunt u dit vreemdsoortige mannetje tegenkomen. Hij is een ei en bestaat uit veel eieren. Hij deelt ze ook uit, aan ieder die het wil. Van chocola of suikerzoet.
Voor veel mensen praat hij eigeeliaans (onverstaanbaar) maar er zijn toch mensen die hem begrijpen. Een leuke vrolijke act voor elke lentedag.

Steltloophazen

We wisten al dat hazen lange benen hebben en dat ze hiermee snel kunnen rennen. Maar deze hazen op stelten zijn wel heel erg groot. Een eye-catcher van groot formaat. Natuurlijk kunnen deze hazen uw lekkernijen of flyers uitdelen!

Schminkhaas

Onze grimehaas tovert de kinderen om tot haas, vlinder, kuiken, of wat ze maar willen.

Met makkelijk afwasbare huidvriendelijke schmink maakt ze de mooiste creaties. De schminkstand is voorzien van een kleurrijk decortje.

Paashazenorkest

Dit muzikale viertal speelt op hun instrumenten vrolijke dixiejazz. Ze lopen rond op uw locatie en zorgen voor veel tumult. De muziek werkt aanstekelijk dus doe vooral mee.

Ballonnenhazen

Deze ballonmodelleerhazen maken leuke figuren met behulp van speciale ballonnen. In enkele minuten draaien ze de mooiste haasjes, bloemen, hoofdtooien en ga zo maar verder. Elk kind is blij met zo’n fleurige latex creatie.

Meneer & Mevrouw Haas

Deze prachtige hazen kunnen op uw locatie rondlopen en diverse activiteiten verzorgen. natuurlijk delen ze paassnoepjes uit. Maar dit stel kan meer. Misschien vindt u het leuk als meneer haas muziek maakt, terwijl mevrouw haas een kleurige ballon vouwt.

Dwarsfluithaas

Deze muzikale haas blaast de mooiste melodieën op dwarsfluit. Verteld leuke paasverhalen en entertaint de aanwezige kinderen.

Een vrolijke spring in het veld.

Uitdeelhazen

Deze koddige haasjes kunnen op uw locatie rondlopen en diverse dingen uitdelen.

Deze dames beschikken over lichte theatrale kwaliteiten en zorgen voor veel hilariteit.

Hazenknuffeldag

Een interactieve show waarbij kinderentertainster Klaunie de kinderen meeneemt naar het hazeneiland. Op dit eiland wordt gedanst en gezongen. Klaunie heeft grote goocheltrucs en maakt voor elk kind een mooie ballon.

Paaspoppenkast

Poppentheater Liselotje speelt rond de paasdagen, speciale paasvoorstellingen. Alle paasfiguren komen erin voor, natuurlijk de paashaas, veel eieren en kuikens. Wat zal er uit deze eieren komen.
Aan het einde van deze spannende voorstelling komen de kinderen het te weten.

 

Ontdekkingsreizigers

De heren van BV Laquais spelen rond de paasdagen de rollen van ontdekkingsreiziger. Zij sporen uw gasten aan om mee te zoeken… Waarnaar, vraagt iedereen zich af? Misschien de oorsprong van het pasen, waar komt de haas vandaan? En misschien vinden ze wel paaseieren.

Offerteformulier