Menu
Themafeest

Piraten feest

Bloody Mary heeft uit voorzorg twee piraten aan de loopplank geposteerd. Trots loopt roodbepruikte Mary tussen de zeegezichten rond te bazuinen dat ze dertig is geworden (in werkelijkheid is dat veertig) maar oh wee als iemand daar over durft te beginnen.
Met een ” oorlam ” brengen we een heildronk uit.

Er zijn heel wat ongure typetjes, u maakt kennis met Theodorus de oude zeebonk en Boris het dekzwabbertje. Het zou ook kunnen dat u Joep tegen het lijf loopt. Hij kent allerlei trucs met kaarten, dobbelstenen, touw, messen en wat een zeeman op zijn verre reizen zoal van pas komt.

Pieter Hein die alle decors heeft gemaakt is een begenadigd tekenaar en voor deze gelegenheid is hij genegen de gasten op komische wijze te portretteren. Op een verre reis hebben ze Mallotje opgepikt, zo mal als een deur kan hij zich allerlei zaken permitteren die anderen op kielhalen komen te staan.

Kleine Dirkje is in werkelijkheid bijna twee meter en in z’n eentje in staat elke poging tot muiterij de kop in te drukken. Zijn solidariteit met Mary is ongelooflijk, niet vreemd als u zou weten dat hij heimelijk verliefd op haar is. Er zijn verschillende muzikanten aan boord.

Als surprise heeft Mary de Hemelse lichamen uitgenodigd, deze voeren vanavond een aantal spectaculaire dansen ten tonele. De mannen kunnen deze afleiding goed gebruiken omdat ze morgen het ruime sop kiezen. De bandanas en ooglapjes mogen als blijvende herinnering mee naar huis.

Onze eigen decorafdeling zorgt voor de juiste sfeer. Wilt u liever een all round orkest, prima, ook nog graag extra entertainment zoals b.v. jongleur, nostalgische fotograaf, vuurspuwer etc

Offerteformulier