Menu
Kindershows

Poppentheater

Wij werken met verschillende professionele poppenspelers.
Zij bieden verschillende programma’s voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Spannende poppenkastverhalen met de meest uiteenlopende typetjes. Wie kent niet Jan Klaassen en Katrijn. Maar natuurlijk ook speciale programma’s voor Sinterklaas of Kerst.

Het mooiste kindervermaak is sinds jaar en dag de poppenkast. Met behulp van handgemaakte poppen en spannende verhalen krijgen de kinderen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten.

Wie kent ze niet: Jan Klaassen en Katrijn. Maar natuurlijk doen er tal van andere bp-ers (bekende poppen) mee. Denk bijvoorbeeld aan de koning, de lollige clown, de groene rups, het varken, de prinses, kabouters, een heuse draak, kleine vogeltjes, een piepmuisje en nog tal van anderen.
De verhalen zijn boeiend en meeslepend. De kinderen worden door de poppenspeelster betrokken bij het spel zodat het nog intenser beleefd wordt.

Onze poppenspelers beschikken over een nette kast in twee verschillende formaten en natuurlijk geluidsversterking, zodat ook grote groepen kinderen alles goed kunnen volgen.

Naast een vijftal ‘gewone voorstellingen’ zijn er ook twee sinterklaasverhalen en natuurlijk een kerstverhaal voor handen.

De voorstellingen duren tussen de 20 en 30 minuten en kunnen alleen buiten als er een tochtvrije overkapping is. De benodigde ruimte voor een poppenkast is minimaal 2,5 bij 3 meter en het moet een vlakke ondergrond zijn!

Wij werken met enkele professionele poppenspelers met ruime ervaring in het kindervermaak.

Offerteformulier