Menu
Kindershows

Schminkstand

Op bijna ieder evenment waar kinderen zijn kun je ze tegenkomen: schminkers.

Bij Bon Vivant werken we met een aantal goed opgeleide schminkers en grimeurs. Deze schminkkunstenaars kunnen vrijwel elke wens van de kinderen in vervulling laten gaan. Naast een behoorlijke fantasie hebben ze ook kennis van de juiste materialen.

Er worden vaak bijzondere dingen meegenomen zoals glitterschmink, huidstickers, sjablonen, etc. En als de kinderen het willen kunnen ze ook een bijna echte tattoo zetten!

Voor winkelcentra, braderiƫn en familiedagen nemen wij onze vrolijk gekleurde schminkstand mee. Hierin zit een grote spiegel, waterbak en er staan voorbeelden op geschilderd. Een lust voor het oog.

Onze schminkers kunnen natuurlijk in elk gewenst thema verschijnen. Heel populair is de clownsoutfit maar ze kunnen ook als piraat, cowboys of zelfs als heksen!

Tevens kunnen we volwassenen op professionele wijze grimeren. Enkele van onze schminksters zijn gecertificeerd grimeur en werken regelmatig voor grote fotoreportages en televisie opnames.

In een voorgesprek kan deze grimeuse bepalen wat er nodig is om de transformatie te voltooien. Vervolgens zal ze de juiste materialen meenemen en een metamorfose bewerkstelligen!

Offerteformulier