Menu
Feestdagen

Sinterklaas

In de aanloop naar 5 december willen wij deze goedheiligman graag helpen. Wij leveren: steltlooppieten, jongleerpieten, eenwielpieten, dichtpieten en allerlei leuke zaken. Hierdoor wordt het wachten voor pakjesavond nog leuker.

Dixie pietenband

Deze gezellige pietenband brengt onvervalste Dixie-jazz. De vrolijke en aanstekelijke muziek zal vooral voor de kinderen een reden zijn om deze band op de voet te volgen. Naast het muzikale aspect is het natuurlijk een lust voor het oog!

Muzikale Piet

Wij werken met verschillende muzikale pieten. Sommige daarvan spelen accordeon en weer anderen begeleiden zichzelf op gitaar. Natuurlijk zingen ze hierbij bekende Sinterklaasliedjes die iedereen natuurlijk uit volle borst mag meezingen!

Sinterklaas

Wij kennen inmiddels al aardig wat hulpsinterklazen. Dit zijn allen professionele acteurs. Door hun jarenlange ervaring is het mogelijk om een zeer geloofwaardige Sinterklaas te spelen. Meestal blijven deze acteurs ca. 1 uur op uw locatie. Natuurlijk is het leuk om goed geïnformeerd te worden over de kinderen.

De Pietenfiets

Heeft u een grote locatie? Dan is onze pietenfiets die ideale act!

Deze twee vrolijke pieten rijden rond op hun fiets en kunnen ballonnen maken of zelfs muziek maken op accordeon en gitaar.

Mimepieten

Het lijken wel etalagepoppen….
Maar toch, beweegt daar nou iets? Zie je wel mama, zijn oog bewoog.

En ineens komen deze mimepieten tot leven. Eerst nog wat schokkerig daarna gaat het al iets beter. Een prachtige act die op veel plaatsen inzetbaar is.

Sneldicht Piet

Wilt u tijdens de Sinterklaasperiode een gedicht maken maar ontbreekt het u aan de woorden? Wij hebben verschillende zwartgekleurde dichters. Zij schudden ter plaatse de meest passende gedichten uit hun mouw en geven u dit kleinnood mee!

Inpakpiet

Wilt u op een originele manier uw kado’s ingepakt hebben, boek dan onze inpakpieten.

Ze hebben tal van materialen om de mooiste pakketjes te maken. Ze beschikken over kunde en snelheid. Maar ja daar hebben ze in Spanje heel het jaar op kunnen oefenen.

Sinterklaas zijn troon

Als u een Sinterklaastroon zoekt zit u bij ons aan het goede adres. Wij hebben 4 schitterende Sinterklaastronen. Twee rood-goud en twee groen-goud.
Door deze tronen wordt het plaatje rondom de goedheiligman compleet gemaakt!

Poppenkast

Onze vaste poppenspelers hebben natuurlijk ook een speciaal sinterklaasprogramma. Het spannende avontuur loopt naadloos over in de komst van de Sint. Er wordt gezongen met de kinderen en natuurlijk geroepen! voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Muzikale Pietenduo’s

Er zijn bij ons verschillende muzikale duo’s die als zwarte piet uw feestelijke gelegenheid komen opluisteren. In het repertoire zitten natuurlijk de bekende Sinterklaasliedjes. Het instrumentarium verschilt per duo.

Kindervoorstellingen

Wij hebben de leukste kindervoorstellingen voor u op een rij gezet. Het is natuurlijk altijd goed om in de aanloop naar Sinterklaas vooraf een goede show te laten komen. U kunt denken aan een goochelclown, een circusvoorstelling, een buikspreker, etc, etc…

Sint en Piet knutselen

In een fraai decor, aan lange tafels en bijpassende houten banken vermaken de kleintjes zich met knutsel en versieractiviteiten.
Vriendelijke Pieten helpen, stimuleren en geven uitleg over sintnicolaasbuttons, schoenknutselen, maskers maken en taaipoppen versieren. Wij verzorgen deze knutselactiviteit volledig, inclusief alle benodigde materialen. De kunstwerkjes gaan na afloop mee naar huis.

 

Offerteformulier