Menu
Themafeest

Sixties party

De eerste impressie is Verpletterend, Wauw en Te Gek.

De zaal is met afbeeldingen van een vuurrode Cadillac, een Harley met berijdster, swingende jongeren rondom een Wurlitzer juke box en andere fraaie decor afbeeldingen in sixtiessfeer gebracht.

Ook de prachtige disco met spiegelbol, en zeker ook de verlichte dansvloer geven een kleurenspel dat z’n weerga niet kent.
De Deejeej met glitterjasje en bijpassende pet popelt om los te gaan.

Twee kapsters voorzien in hun Sugarweb Barbershop reeds de eerste gasten van suikerspinkapsel en vetkuif. Bij de metal-look bar is het dringen geblazen om zo’n heerlijke milk-shake te bemachtigen.

Verlichte statafels versterken het kleurige schouwspel en ook een stoplicht, verkeerszuil, neons, looplicht en flipperkasten dragen daar aan bij.

Het personeel loopt in sixtieskleding en ook aan de gasten is gedacht, sjaaltjes, zonnebrillen en zelfs hele kostuums. Het showballet laat “Grease”en Saterdaynight fever” herleven. Candygirls in rock & rolloutfit en ook nog eens op rolschaatsen delen lolly’s, bubblegum, en andere kleurige zoetigheid uit.

Een Vondelparkgoochelaar en ook twee hippies versterken het tijdsbeeld. Hoogtepunt van de avond Elvis himself en ook Paul Anka schijnt gezien te zijn in een Buick uit 1953. Onvergetelijk wordt deze avond door onze fotostand en ook die gesjeesde tekenaar geeft blijvende herinneringen mee.

Offerteformulier