Menu
Themafeest

Spaans feest

We kennen Spanje van zonovergoten strandvakantie, de camping, bierblikjes stapelen en friet van Piet.

De cultuur, het temperament, tradities en andere ingrediënten voor een Spaans fiësta hebben wij in dit prachtig themafeest bijeengebracht.

Het decor met stierengevechten, Spaanse ruiters in de Sierra Nevada, de witte molens en landerijen geven een sfeerbeeld van het land.

Gebruiksvoorwerpen als sherrytonnen, wijnrekken, manden, boerengereedschap en ook vlaggen completeren het geheel.

Het bruin cafémeubilair, de wijntonstatafels en ook de bijpassende cafébar zijn zoals in een Pamplonese bodega.

Onze tangodansers ontvangen u met een heerlijk mixdrankje en trovador el Errantespeelt en zingt met Spaanse furie.

In het casino de Andalucia rolt het balletje en worden de kaarten geschud en loopt ilusionista El Joey tussen de gokkers. PabloMimilo is abstract kunstenaar, maar dat koopt geen toerist, wel kan hij leven van z’n spotprenten.

Animators zetten komische typetjes neer, terwijl een verdwaalde zigeunermama detarotkaarten legt. De barbier van ‘Sevilla’ ontdoet de gebruinde wangen van ongeciviliseerde baardstoppels. De sherry wordt ingeschonken door een Venenciador(Sherryschenker), hij haalt met een lange stok de sherry uit het vat en schenkt dit met een sierlijke streep vanuit grote hoogte in.

De bediening in kenmerkende Spaanse kleding draagt aan de sfeer bij.

Het orkest speelt gepast rustig en dan weer uitbundig, dansbaar en stemmingverhogend. Met de intermezzo’s van flamenco danseressen, een vuurspuwende jongleur en een bekende Spaanse tenor is dit een avond om nooit te vergeten. 

Offerteformulier