Menu
Decor & Verhuur

Spiegeltent

Wij zijn er best een beetje trots op.
Onze eigen spiegeltent.

Alleen bij deze spiegeltent hoeft u niet te zorgen voor een groot terrein, toiletwagens en extra aggregaten. Deze spiegeltent plaatsen we gewoon bij u binnen!

Bon Vivant beschikt namelijk over een complete lijn spiegeltentpanelen. Deze plaatsen we in elke gewenste vorm, circel of rechthoekig. Gewoon wat uw ruimte toelaat. Het geheel kan compleet worden gemaakt met een magnifieke poort in exact dezelfde sfeer.
Het aantal is beperkt tot maximaal 40 panelen.

Ook beschikken wij over de expertise om een hemel aan het plafond te hangen. Hierdoor wordt de spiegeltentsfeer nog meer benadrukt!

Naast deze sfeervolle inrichting kunnen we de locatie verder verfraaien met ons ouderwets bruincafé meubilair en een van onze prachtige bruincafé bars.

In dezelfde sfeer als deze panelen kunnen wij vier hele mooie lachspiegels leveren. Deze spiegels hebben elk hun eigen vervorming en sluiten naadloos aan bij de warme kleuren van het spiegeltentdecor.

Wilt u toch nog steeds de nostalgische geur van eikenhout en is uw budget toereikend, hebben wij diverse ingangen om bij u een echte spiegeltent te plaatsen.

Offerteformulier