Menu
Muziek

Troubadours

Bij Bon Vivant hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring een enorme kennis in de akoestische muziek. Wij beschikken over een diversiteit aan verschillende troubadours. Houdt u van de volkse troubadour of luistert u liever naar rustige achtergrond. U kunt denken aan Zuid-Amerikaanse troubadours, Italiaanse troubadours, etc. Wij kennen er één in elk genre.

Troubadour Peter

Troubadour Peter heeft een breed repertoire met veel Nederlands, Engels, maar ook Frans en Duits. Naast prachtige luisterliedjes heeft hij ook kinderrepertoire en kan hij zelfs overgaan op Jazz of klassiek.

Troubadour Carla

Troubadour Carla is een stijlvolle muzikante. Ze speelt Nederlandse en Engelse liederen. Het repertoire omvat traditionele liederen, meezingers, luisterliedjes en recente nummers. Deze bekende en minder bekende liederen worden met eigen gitaarmuziek omlijst.
Deze charmante chanteuse is op velerlei gelegenheden inzetbaar, variërend van sfeervolle diners tot vrolijke feestavonden.

Troubadour Frank

Frank, een zeer ervaren troubadour die met zijn publieksgerichte presentatie ieder feest tot een geslaagd feest zal maken. Frank speelt accordeon en gitaar, u mag hierbij zelf uw voorkeur uitspreken. Door zijn jarenlange ervaring weet hij bijna ieder verzoekje in te willigen.

Troubadour Leo

Leo is een echte bourgondier, altijd vrolijk en in voor een leuke avond. Leo zingt serieuze nummers maar ook gezellige meezingers zijn aan hem besteed. Er zijn maar weinig situaties die Leo niet de baas kan!

Troubadour Max el Errante

Met een warme bariton, zichzelf begeleidend op gitaar, laud en dulcimer, vertolkt Max el Errante de mooiste liederen. Deze troubadour is een aanrader voor middeleeuwse evenementen, mede door zijn authentieke instrumentarium en een prachtig kostuum.

Tijdens zijn zwerftochten door Europa kwam hij in aanraking met andere culturen. Hierdoor vormen Spaanse, Franse, Engelse en Portugese liederen de hoofdmoot van zijn muziekschat. Maar Max speelt ook enkele Russische en Japanse nummers.

Zelfs de liefde voor het Nederlandse lied steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij heeft inmiddels een zorgvuldig opgebouwd eigen repertoire. Veel liedjes -van eigen hand- zijn doorspekt met woordgrapjes en bijzonder taalgebruik.

Een onvoorstelbaar breed repertoire en een hartverwarmende, publieksgerichte presentatie maken een optreden van ‘El Errante’ tot een waar genoegen.

Troubadour Francisco

Francisco is een specialist op het gebied van Zuid-Amerikaanse liedjes. Hij zingt tropische liedjes uit de Caribiën en vurige Tango’s uit Argentinië, eveneens speelt hij Reggae uit Jamaica en Peruaanse volksmuziek. Naast solistisch optredens kunt u Francisco ook in combinatie met andere muzikanten boeken.

Troubadour Antonio

Troubadour Antonio is een rasechte Italiaan. Hij brengt een sfeervol repertoire van Italiaanse nummers. Hij speelt oude volksliedjes tot hits van Eros Ramazotti en Andrea Bocceli.
Hij bezit charme en temperament, twee eigenschappen die hem een artiest van

Troubadour Ben

Troubadour Ben is een echte sfeermaker. bij binnenkomst ontvangt hij de gasten met zijn dulcimer. Vervolgens speelt hij gitaar en brengt hierbij herkenbaar repertoire wat natuurlijk volmondig mag worden meegezongen. Blijkt dat er percussietalent onder de gasten zit dan mogen ze dit tonen op de meegebrachte trom.

Troubadour Rob

Rob is een klassiek voorbeeld van iemand die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Op 10-jarige leeftijd speelde hij al luisterliedjes van Boudewijn de Groot, Herman van Veen en John Denver. Inmiddels heeft hij een repertoire van ruim 500 liedjes, voornamelijk in het Nederlands, Frans en Engels. Voor de fijnproever zit er ook nog wel een mooi lied in het Vlaams, Brabants, Spaans, Haags, Duits, of Zweeds in het vat.

Nog meer troubadours

Naast bovenstaande troubadours kennen wij eigenlijk elke professionele gitarist die ons land rijk is.

Heeft u specifieke wensen of kent u alleen de naam van uw favoriete muzikant dan kunnen wij deze voor u boeken!

Offerteformulier