Menu
Feestdagen

Vaderdag

Natuurlijk moet vader ook bedankt worden voor al het werk wat hij heel het jaar verzet. Hiervoor hebben we leuke dingen zoals onze barbier of denk eens aan de schoenpoetser Ali Ben Shoeshine.

Nostalgische barbier

Onze barbier van ‘scheersalon de natte kwast’ zorgt ervoor dat ongeschoren vaders flink onder handen worden genomen. Met zijn vlijmscherpe mes scheert hij overbodige stoppels weg. Zodat vader zijn huid weer aanvoelt als een babyhuidje.

Schoenpoetser Ali ben Shoeshine

Deze enthousiaste schoenpoetser zorgt ervoor dat het schoeisel van de vaders er spik en span uit komt te zien.
Met een gezellig praatje en welgemeende interesse zorgt hij voor een gezellige sfeer op elk evenement.

De Zusjes

Deze drie dames maken prettig in het gehoor liggende muziek. Met een knipoog naar de na-oorlogse jaren, verschijnen zij in charmante verpleegstersuniformen.
Ze spelen swingende jazz en nummers van de andrew sisters.

Tegels maken

In onze knutselhoek mogen de kinderen hun eigen tegel versieren.

Met speciale verf, plakletters en allerhande sjablonen ontstaan er de meest mooie wandversieringen.

Charmante goochelaar

Deze charmante goochelaar Sylvia laat alle toeschouwers vol verbazing achter.

Met vingervlugge trucs, spectaculaire bewegingen en een publieksgerichte presentatie is zij een graaggeziene gast op elk evenement.

Muzikaal Trio

Laat uw vader verrassen door de zwoele muziek van Brisa Americana. Met de prachtige stem van harpiste Claudia, de zangstem van gitarist Francisco en de lage bassen van Bruce.
Ze spelen warme klanken uit Zuid-Amerika maar spelen eveneens easy listening, all-round en zelfs Nederlands.

Stropdassen knutselen

Een vlotte begeleider gaat samen met de aanwezige kinderen stropdassen maken. We kunnen kiezen voor stoffen stropdassen of de goedkopere vorm met karton. Er is voldoende knutselmateriaal aanwezig om er iets mooi van te maken.

Buikdanseres

De meeste vaders krijgen een warm gevoel van binnen bij het zien van deze buikdanseres. Er kunnen verschillende dansen worden vertoond. Denk dan aan een zwaardendans, een kaarsendans, een sluierdans en zelfs een slangendans.

Sigaren

De meeste vaders zijn blij met een sigaar die niet uit eigen doos komt. Wij beschikken over een workshop waarbij de vaders zelf mogen proberen om een goede sigaar te draaien. In praktijk blijkt dit vaak moeilijker dan men denkt.

Candygirls

Deze mooie dames zijn al een plaatje op zich. Met een fleurige ventbak om de nek delen ze allerlei lekkernijen uit.

Showballet

Onze showdansgroep brengt spectaculaire dansen in elke gewenste stijl. Met passende muziek en bijpassende kleding is het plaatje compleet.
Er zijn zelfs dansen waarbij professionele zang wordt verzorgt.
Ze kunnen eveneens figureren als haremdames of showgirls.

Animatieduo

Vader verdient natuurlijk wel een lintje, hiervoor is het plaatselijke oranjecomité aangerukt. De voorzitter en zijn secretaris hebben lijsten mee van de meest verdienstelijke vaders. Of komt u liever de statige Madame le Bonbonierre tegen. Deze forse dames brengt het hoofd van menig man op hol.

Bodypaintmodellen

Met deze actie kijkt vader zijn ogen uit. Een prachtig beschildert lichaam met de meest fantasierijke versiersels.

Deze dames kunnen rondlopen op uw locatie.

Nostalgische fotograaf

Onze huisfotograaf portretteert ouders en hun kroost in sfeervol Sepia. Compleet met allerlei attributen, een sfeervol decortje en zijn echt antieke camera is het ‘plaatje’ compleet.
U krijgt deze foto’s natuurlijk na enkele minuten mee naar huis.

Karikaturist Mimile

Deze zeer getalenteerde tekenaar zorgt er met enkele streken van zijn potlood voor dat uw vader van de mooiste kant belicht wordt.
Natuurlijk krijgen de kinderen dit kunstwerk meteen mee naar huis en hebben een prachtcadeau waar vader nog lang plezier van zal hebben!

De Hostessen

Deze Hostessen leggen de vaders in de watten! Ze kunnen allerhande zaken verzorgen en uitdelen. Wat dacht u van schroevendraaierssets of leuke waardebonnen.

Offerteformulier