Menu
Themafeest

Vegas feest

Treed over de rode loper, door een haag van enthousiaste fans binnen in de wereld van glitter and glamour. Fotografen laten hun camera’s ononderbroken flitsen. Deze uitreiking van de globes lokt beroemde sterrenCharlie Chaplin, Marilyn Monroe, Arnold Schwarzenegger, mister Bean, Leonardo di Caprio en u loopt daar tussen.

Binnen wordt u overweldigd door de overdadige verlichting, een batterij gokkasten en natuurlijk het casino. De hele locatie ademt de sfeer uit van Las Vegas.

Het is meteen een drukte van belang bij de speeltafels. De een is gek van roulette, de ander speelt liever black Jack of is dol op pokeren. De speelkasten zijn een welkome afwisseling.

Op het podium zijn er onophoudelijk showblokken. Bekoorlijke danseressenvertonen hun kunne op ritmische muziek, even later zingt Tom Jones de sterren van de hemel.

In de zaal staan levende oscarbeelden en Candygirls op rollerskates zorgen voor suikerzoete verrassingen. In de foyer speelt een jazzcombo sfeermuziek terwijl in de grote zaal het dak eraf gaat met een achtkoppigeshowband en hun blazerssectie.

Genieten van een overheerlijke -speciaal voor u geshakete- cocktail en vermaakt worden door een goochelaar bij u aan tafel. Niet te geloven en je zit er toch bovenop.

Even wegdromen, de Jackpot winnen en ……………. lekker swingen op de verlichte dansvloer.

Offerteformulier