Menu
Kersthuisjes

Verkoophuisjes

Enige tijd geleden vroeg een klant van ons hen uit de brand te helpen. Hij had op zes locaties in Nederland vijf kerst verkoophuisjes nodig. Op dat moment zijn wij onze werkplaats ingedoken en hebben deze prachtige huisjes gemaakt.

We beschikken momenteel over 105 kersthuisjes. Ze zijn gemaakt met in het achterhoofd de gezellige kerstmarkten net over de grens in Duitsland en België. Door de drie kleuren rood, wit en geel wordt het een bont geheel.

Het formaat van 50 verkoophuisjes: hoogte 2.50 mtr. Deze huisjes kunnen in bijna elke feestruimte of in de open lucht worden geplaatst. In de opening zit een werkblad, u serveert glühwein, oliebollen of gebruikt ze als buffettafel. Onder dit werkblad kunt u nog een hoop voorraad kwijt zonder dat de bezoekers dit kunnen zien. Inmiddels hebben wij de huisjes aangepast . Wij merkten dat er behoefte was aan een afsluitbare achterkant. Vanaf nu is dit standaard.

De vraag bleef groeien en inmiddels hebben we ook nog 20 extra zware huisjes voor buiten, deze hebben een balie ober de volledige breedte en zijn groter. Toen de vraag kwam voor kleinere binnenmodellen hebben we deze ook nog 15 gemaakt deze zijn niet afsluitbaar ze passen in een ruime lift en zijn eenvoudig op te zetten!

Naast gezellige kerstversiering kunnen wij eveneens zorgen voor strekkende meter prikkabel (feestverlichting) in vrolijke kleuren of sfeervol wit.

u kunt deze verkoophuisjes voor vele doelen gebruiken. Zo kunnen ze dienen als haringkraam, pannenkoekenhuisje, poffertjesstand, koek en zopie kraam, en ga zo maar verder.

Om uw kerstmarkt compleet te maken beschikken wij over 20 nostalgisch ogende marktkramen. Ze passen perfect bij bij de verkoophuisjes. Zijn snel te verplaatsen en nemen minder ruimte in. De kramen zijn bruin, dankzij de vrolijk felgekleurde palen (rood en paars) krijgen ze een speels karakter.

Werkblad 1.10 bij 1,40, hoogte ca. 2.40

Offerteformulier