Menu
Animatie & Entertainment

Waarzegster Mystica

Om uw toekomst te voorspellen biedt Bon Vivant diverse waarzegsters, met ieder met een eigen specialiteit.

Er zijn verschillende waarzegsters die voorspellen met Tarot kaarten. De gasten trekken een aantal kaarten in een bepaalde volgorde. Deze volgorde is bepalend voor de voorspelling. De kaarten worden 1 voor 1 uitgelegd door de waarzegster.

Daarnaast zijn er waarzegsters die gebruik maken van astrologie en numerologie. Dit zijn eeuwenoude methodes, waarbij aan de hand van geboortedatum en tijd bepaalde parallellen worden gelegd tussen verleden, heden en toekomst.

Uiteraard is handlezen ook mogelijk. Bon Vivant biedt waarzegsters die de lijnen der hand als geen ander kunnen interpreteren. Deze dames weten uit de tientallen lijnen op uw hand feilloos levenslijnen, relatielijnen en carrièrelijnen te scheiden. Met de juiste lijnen en de lengtes hiervan wordt uiteindelijk een toekomstvoorspelling gemaakt.

De waarzegsters komen graag met hun eigen tent. Vanuit deze tent worden de gasten een voor een binnen gevraagd en zullen ze in een sfeer van wierook hun toekomst aanhoren. Uiteraard kunt u de waarzegsters ook boeken zonder stand. Zij zullen de ruimte dan gezellig maken met kaarsjes en kleden.

De kleding van de waarzegsters kan variëren van een zigeuner-look tot oosters en zelfs middeleeuws of futuristisch.

NIEUW: de mobiele waarzegster

Offerteformulier