Menu
Workshops

Workshop cupcakes en minitaartjes

Op dit moment is het helemaal in om zelf de meest prachtige en heerlijke taarten te maken.

Er is niets zo leuk als met tal van vormen, kleuren en materialen aan de slag te gaan en de creativiteit de vrije loop te laten. Er wordt gewerkt met de beste marsepein en het lekkerste fondant.

Deze workshop wordt verzorgd door Lonneke, een ervaren cursusleidster met jarenlange ervaring. Zij zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan.
Ze neemt alle taartjes, vulling en materialen mee (placemats, gereedschappen, fondant, kleurstoffen, handschoenen, schorten, taartdozen enz.).

U zult merken dat er een band ontstaat tussen de deelnemers, ze helpen elkaar aan idee├źn en delen de producten samen. Het saamhorigheidsgevoel laait op!

Ook het thuisfront zal enthousiast worden van deze workshop. De gemaakte taartjes of cupcakes mogen na afloop gewoon mee naar huis. Dit kan op een veilige manier in de meegenomen taartdoosjes!

Voor een workshop minitaartjes is ongeveer 2 uur workshoptijd nodig. Daarbij komt vooraf een half uur om alles klaar te zetten, en achteraf ook een half uur om alles weer in te pakken.

Naast de beginnerscursus kan Lonneke ook tal van workshops voor gevorderden verzorgen:
-workshop rozen maken
-workshop royal icing
-workshop cake pops
-workshop koekjes en vlinders
-workshop basistaart
-etc. vraag vooral naar de themamogelijkheden

Offerteformulier