Menu
Workshops

Workshop goochelen

Hoe bedriegen we het oog!!
Is het vingervlugheid, een trucje, een technisch hoogstandje of gewoon een klein wondertje. Waarschijnlijk is het een beetje van dit en een beetje van dat, een sausje entertainment maakt het af.

Onze meestergoochelaar neemt u aan de hand, licht enkele tipjes van sluiers en maakt de wereld van illusie en magie inzichtelijk.

Iedereen kent ze wel: de kaarttrucjes, munten, balletjes, sjaaltjes, touwtjes, elastiekjes en andere middelen die na aanraking met de goochelstok verdwijnen of verschijnen. Dat mag je op z’n minst verbazingwekkend noemen.

Onbegrijpelijk wordt het als mensen letterlijk voor uw ogen doorgezaagd of met zwaarden lek gepriemd worden, om meteen daarna weer ongedeerd een diepe buiging voor het publiek te maken

Zover zullen we in deze workshop niet komen, wel kunt u besmet raken met het goochelvirus.
Vecht daar dan niet tegen, schaf enkele goocheltrucs aan en vermaak kinderen, vrienden, kennissen en maak de blits op familiefeestjes. Mocht u dat stadium ontgroeien meldt u dan aan bij een management.

Verschillende goochelaars kunnen hierin een steentje bijdragen. Wij adviseren goochelaar Marc of illusionist Joe laat hen u aan de hand nemen en meenemen in deze betoverende wereld.

Graag maken we aan de hand van uw gegevens een opzet op maat.
Tijdsduur van deze verbazingwekkende workshop bedraagt 1 uur en 30 minuten incl. een pauze.
Benodigdheden: U zorgt voor de ruimte, warmte, zitplaatsen en wij voor het benodigde materiaal

Offerteformulier