Menu
Workshops

Workshop schermen

Maitre William en z’n assistent brengen de leerlingen de grondbeginselen van het schermen bij. Tijdens een 1,5 uur durende sessie krijgen ze onderricht in deze eeuwenoude sport. Dat kan in kleine groepjes of met één grotere groep naar keuze en afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Veiligheid is een groot goed, kwaliteitsmateriaal van belang, hoe en waar te scoren en respect voor tegenstander en scheidsrechter onontbeerlijk.

Sportiviteit, tact, geduld, stijl, doorzettingsvermogen, observeren, concentreren, (re)ageren, doelbewustheid en doelgerichtheid zijn in uw branche minstens even belangrijk als in de schermsport.

Ontspannen samen met uw collega’s in een andere omgeving, kennismaken met deze edele sport die bijdraagt aan saamhorigheid en tot ver in de toekomst z’n vruchten zal afwerpen.

Bij een workshop schermen ontvangen de deelnemers ieder een wapen, schermmasker, handschoen en schermvest. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen een goede basishouding en de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken beheerst. Na ongeveer één uur bent u in staat op een eenvoudige manier met elkaar te duelleren.

Graag maken we aan de hand van uw gegevens een opzet op maat.
Tijdsduur van deze doelgerichte workshop bedraagt 1 uur en 30 minuten.
Benodigdheden: U zorgt voor de ruimte, inwendige mens, warmte, zitplaatsen en wij voor het benodigde materiaal.

Offerteformulier